| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi VN Malaysia 2008 u Sport forumu; Prognoze.... kako ce debakl iz Australije uticati na Ferrari........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,857
![]() ![]() | Re: VN Malaysia 2008 1- Hamilton 2- Raikkonen 3- Heidfeld 4- Kovalainen 5- Massa 6- Kubica
__________________ Kada bi zauvjek zaspao ovaj grad, Kao u bajci, prekriven trnjem i travama, Sve dok se ti ne vratis, a vratit ces se znam... I sve dok tvoja ruka ne dotakne moj dlan... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,857
![]() ![]() | Re: VN Malaysia 2008 tesko...
__________________ Kada bi zauvjek zaspao ovaj grad, Kao u bajci, prekriven trnjem i travama, Sve dok se ti ne vratis, a vratit ces se znam... I sve dok tvoja ruka ne dotakne moj dlan... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-06-07 Lokacija: Čazma Godina: 21
Poruka: 15
![]() | Re: VN Malaysia 2008 Slažem se sa HrvojemBB, slijedeći put bi ferari trebao biti na postolju. Kako se kaže uči se na vlastitim greškama.
__________________ Princip je isti, sve su ostalo nijanse |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-07-07 Godina: 28
Poruka: 39
![]() | Re: VN Malaysia 2008 Nakon sto su prosle godine ferrariju u maleziji zabranili fleksibilne podove mcl je bio brzi i kazu da su inace brzi na toj stazi, a sa pouzdanoscu bolida ocito nemaju problema vec drugu sezonu. Inace mislim da bi im ferrari mogao parirati ali posto im je voda u usima mislim da ce igrati na sigurniju varijantu. Podesit ce vecinu parametara na bolidu i motoru tako da zavrse utrku sigurno i nadat se da ce to biti dovoljno za borbu za vrh. Cak i sa 10, 15 % sporijim bolidom jos su uvijek brzi od vecine ali mislim i nadam se da to nece biti dovoljno za pobijedu. He he kako se moraju preznojavati, ako ne pobijede osjecat ce se ko papci nakon onih bahatih izjava, a ako im opet ciknu bolidi sezona im je skoro pa gotova prije nego je pocela. cisto sumnjam da im se moze ponoviti ono sa kraja prosle sezone... Ajmo mcl, gazenje ove godine! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VN Malaysia 2008 Ma pusti prošlu godinu. Ove sezone će biti puno više grešaka i izljetanja, dok se vozači ne naviknu na bolide. Sve je moguće, možda se ponovi Australija, možda ovaj put Ferrari bude bolji, a McLaren se zajebe ili netko treći iznenadi. Treba vidjet kako će proći kvalifikacije, onda ćemo znati više.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
![]() |
« Ferrari F1
|
drift »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:21.