| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi VN Španjolske u Sport forumu; da vas čujem šta mislite o narednoj trci... šta da vam kažem Ferrari prva druga pozicija sa Massom na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: B. Luka
Poruka: 81
![]() | VN Španjolske da vas čujem šta mislite o narednoj trci... šta da vam kažem Ferrari prva druga pozicija sa Massom na čelu... osim ako im BMW ne pomrsi račune, al ne mogu puno... u glavnom smatram Ferrari na čelu.... McLaren donji..... Sretno Ferrari... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 2,119
![]() ![]() | Re: VN Španija koja je to utrka... ja sam mislio da je spanjolska sljedeca, a kad ono spanija ![]() McLaren 1, Ferrari 2, McLaren 3, BMW 4 ili ti ga: Hamilton Raikkonen Kovalainen Kubica
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Demonstrating My Style | Re: VN Španija prvo da kazem da mislim da je besmisleno otvarat novu temu za svaku utrku, kad vec postoji tema Formula sezona 2008. a drugo je da ce ferrari nastaviti dominaciju od prosle utrke...
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,570
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VN Španija Španija ili Španjolska,ista stvar 1. Massa 2. Kubica 3. Hamilton Raikkonen out bzvz sam napisao za Raikkonena jer nisam znao sta bi
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: B. Luka
Poruka: 81
![]() | Re: VN Španija žao mi je ako nekom smeta što pišem Španija... al tako konstantno govorim... i to je ono što jesam... žao mi je svih onih kojima to smeta... jer je to njhov minus u životu... a meni da neko u kuću dodje i kaže Španjolska ne bi imao ništa protiv... čak bi mi gore bilo da neko dođe i glumi ono što nije.... znam da ovo nije mjesto da o tome pišem ali morao sam... sorry... |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,470
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VN Španija Citat:
![]() ![]() | |
| | |
![]() |
« VN Bahreina
|
Ayrton Senna »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:09.