odlično
jedno vrime je na novoj bila emisia WRC svake nedjelje,di su davali pregled za zadjneg odvoženog rallya....
baš šteta što su to ukinuli
Raspravljate o temi WRC History! u Auto Moto Sport forumu, dio Sport foruma; C/P The series known as the World Rally Championship was established in 1973 when the inaugural 13-event season began in ...
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
odlično
jedno vrime je na novoj bila emisia WRC svake nedjelje,di su davali pregled za zadjneg odvoženog rallya....
baš šteta što su to ukinuli
šteta jebiga... meni osobno je rally zanimljiviji od forumule.....
atraktivniji je od formule jel je priroda i divljina nisu tolko kontrolirani uvijeti kao u f1....al je zato f1 puno više izkomercijaliziran....
iako da su rally vozači bolji od f1 vozača i nebi baš reko...po mom mišljenju svi su oni jako talentirani i vrhunski,al svako se od njih specijalizirao u jendom dijelu auto-utrka...al isto tako mislin da bi Loeb odlično vozia f1,kao i Kimi rally ili evo Rossi sa motora u f1 i vozi jako dobro,tako da su tu sitne razlike.....zadnjih par godina je formula malo previše pod utjecajem suvremene tehnologije,al i oni se polako vračaju....maknut je traction control,sada vračaju slikove itd...
recimo dobar primjer je i onaj champions race ili kako se već zove kad naprave stazu neku uglavnom na nekom stadionu pa svi ovi poznatiji vozači voze sa par vozila i nekim supercarom,rally autom,kartingom i neznam što još voze...pa ne pobjeđuju uvik rally vozaći![]()
Zadnji Uredio ris mb : 05-12-08 u 13:20
Nisam rekao da su bolji, ali ipak mislim da je rally zahtjevniji...
Sve u svemu, to su sve vrhunski majstori...![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
gledo bas jucer na jurosportu, wrc wales, sazetke...nekak mi se cini da su u danasnje doba malo sporiji s tom voznjom...nema vise neke ludacke brzine vise je tehnika na cijeni...al sta ga mali sebastien ogier (valjda je dobro napisano) dere....po 11 sekundi zna vodit na stageu...
a vidiš, nitko se nije izjasnio koje trke najviše voli... makadan, asfalt, snijeg?....
meni osobno je najdraže gledat asfalt, jer su brže od ovim drugih, no to ove ne čini ni malo lošijim od ovih,... no asfalt je moj favorit
a najbolja trka...hmm....to moram već razmislit....![]()