ja također volim taj sport
najdraži vozač mi je loeb(daniel sordo također) a super staza mi je monaco i novi zeland a najbolji tim citroen![]()
Raspravljate o temi WRC - World Rally Championship u Auto Moto Sport forumu, dio Sport foruma; Nemogu vjerovat da ne postoji ova tema Svaka čast formuli 1 i moto utrkama ali ovo je najluđi moto sport. ...
Zadnji Uredio pharaoh : 03-09-08 u 23:47
ja također volim taj sport
najdraži vozač mi je loeb(daniel sordo također) a super staza mi je monaco i novi zeland a najbolji tim citroen![]()
Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar, isplati se riskirati. Problem je u tome što ako uopće ne riskirate, riskirate puno više
ma obožavam sve moto sportove...posebno ovaj,zakon mi je rally i redovito pratim sve utrke i poretke....
za mene je najbolja asfalt i makadam(šljunak)....
najdraže staze su mi staza u argentini,super staza,izrazito zahtjevna sa puno uspona i padova...i još ona na korzici...fascinira me ta jurnjava po onim malim ulicama grada ajaccio
najbolji vozači su mi sebastien loeb i peter solberg,dobar mi je i francois duval....
stil vožnje....agresivan,ulaženje u zavoj,proklizavanje zadnjeg kraja...
When your chips are down,and your highs are low...joyride
poredak u wrc prvenstvu nakon odvoženih 9 utrka.....
1.sebastian loeb 76 citroen fra
2.miko hirvonen 68 ford fin
3.daniel sordo 51 ford špa
zadnja utrka je bila na novom zelandu...pobjednik je bio loeb,drugi je bio sordo a treći finac miko hirvonen.
do kraja su još ostale 4 utrke...katalonija,francuska,japan i velika britanija...tj.dvije zemljane i dvije cestovne od kojih je najteža bar po mojem mišljenju japanska staza jer se sastoji od puno zavoja,ceste su dosta uske i nema baš puno prostora za pogreške...spada u kategoriju najtežih staza ako padne kiša
najlakšu bih ocijenio,bar ja tako mislim da je to vn velike britanije jer se u puno zavoja ulazi znajući kako počinju i kako završavaju,dosta je pregledna,nema takozvanih mrtvih zavoja kakvih je npr dosta na vn japana....problem mogu biti udubine pored staze tako da nije poželjno da kotači idu izvan staze...znam da je poznata po tome što je jedna etapa dijelom i prolazila kroz staro groblje,e sad ne znam da li je ta etapa izbačena??
o kataloniji baš puno i ne znam jer je nikad nisam gledao uživo ili snimkama,znam da je staza makadam,nisam siguran!
a francuska spada u moje najdraže etape,inače ta se etapa održava na otoku korzici(rodnom otoku gdje se rodio napoleon)....večina utrke se odvija oko najvažnijeg grada tog otoka ajjacio...staza je specijalizirana za vozače koji vole asfalt a to je leb,obožavam ovu stazu zato jer se na njoj pokazuje tko je pravi vozač...sastoji se od dijela gdje se vozi po asfaltu ali kroz prirodu,na nekim dijelovima zna biti dosta uska,to su večinom etape u blizini grada ajjacio...ostale koje su izvan ima dosta prostora za manevar...meni najdraža etapa je carazi jer prolazi kroz malo gradić bastelica...
Obožavam reli, prije sam ga više pratio dok su na novoj prikazivali preglede sezona i sažetke SS-a.
Tommy Makkinen je meni bio legenda i Colin McRae i Markko Martin.
Još dok je Marcus Gronholn owno sve u svojoj 206-ici davne 2002.
A sad kad je Loeb došo, niko mu ništa ne može.
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
Rijetko kad uhvatim nesta od rally-a, ali volim pogledat. Najdrazi mi je bio McRae. Trenutno su mi Subaru i P. Soberg nekako najdrazi...
još jedan ljubitelj,što nas je više to bolje
meni je stvarno žao colina,bio je super vozač i prije svega dobar čovjek i onako završiti svoj život,nije to zaslužio!
makkinena će svrgnuti loeb,mislim trebao bi po svim zadnjim reultatima
gggiga-i meni također je solberg najdraži vozač
samo ne znam di je nestao francois duval?jel se on još trka
Zadnji Uredio HPetrovic1989 : 24-09-08 u 20:33
Ne kuzim se bas nesto pretjerano u to , jel ne pratim, ali također obožavam taj sport
Šteta šta naše televizije nedaju malo pažnje i tom sportu![]()
"U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!
jebiga prije je nova davala snimke,jednom je čak dala i prijenos,to je bila zadnja utrka prvenstva kad je p.solberg osvojio prvenstvo!
Obozavam pogledat reporte sa rally-a kad uspijem naletit na njih na nekoj stranoj TV. Inace sam uvjek navijao za Gronholma,sad nemam nekog favorita iako Loebu svaka cast,lik je majstor!