| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi 16-godišnjak napravio dijete 32-godišnjakinji u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Ma i meni to ide na živce što je postalo uobičajeno da je dida od 80 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 16-godišnjak napravio dijete 32-godišnjakinji Citat:
Tvoje mišljenje...nažalost i bi zaradila....a očito smo mi svi bez mana pa smo pozvani nekog razapinjati Ali nažalost uvijek će se naći baba koje nemaju svoj život pa se zgražat nad tuđim....ponavljam....naravno da to nije normalno i da je bolesno....meni ni pederi nisu normalni ali me boli briga šta rade iza svojih vrata.... Ali ovo je samo moje mišljenje...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: 16-godišnjak napravio dijete 32-godišnjakinji Citat:
sad sam i baba ispala Ma hajde ti vidi šta sam prije ove poruke napisala pa onda reci da ja nekoga razapinjem.....uostalom, nije to moja stvar....naravno, nek živi svatko kako želi živjeti...i svakom se to može dogoditi....a ja uvijek i u svakom trenutku imam valjda neko pravo reći da se ja s tim ne slažem, da tako ne razmišljam....uostalom ti me najbolje znaš i znaš da nemam NIKAKVIH predrasuda, ali toliku krajnost ipak ne smatram normalnom![]() | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 16-godišnjak napravio dijete 32-godišnjakinji Citat:
You win...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-11-05
Poruka: 55
![]() | Re: 16-godišnjak napravio dijete 32-godišnjakinji Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 16godis njak, 32godis njakinji, dijete, napravio |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:48.

Ali meni to nije normalno kao ni u ovom slučaju kad je žena s djetetom

sad sam i baba ispala
Što je ljubav ? A kako će to izgledati za 15-20 godina ??