| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi 8.9.2006!!!!!!!! što nas čeka u Zg. u Društvo forumu; Prognoza vremena za Zagreb i okolicu za 08.09.2006 Promjenjivo oblačno sa sunčanoim razdobljima. Sredinom dana mogući su lokalni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,093
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Prognoza vremena za Zagreb i okolicu za 08.09.2006 Promjenjivo oblačno sa sunčanoim razdobljima. Sredinom dana mogući su lokalni pljuskovi i grmljavina. Zapuhat će umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Jutaranja temperatura od 17 do 19, najviša dnevna prijepodne između 23 i 25 Celzijevih stupnjeva, a zatim osjetno svježije. ![]()
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 8.9.2006!!!!!!!! što nas čeka u Zg. hvala na iscrpnom izvjestaju:čekić :čekić Moze jedan za poljoprivrednike?? ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 8.9.2006!!!!!!!! što nas čeka u Zg. a jbg,počinje bigbrader i ode sve u k****
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: 8.9.2006!!!!!!!! što nas čeka u Zg. Kad je već prognoza tu mogao bi nas onda obavještavat i o stanju u prometu !!!:čekić
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 8.9.2006!!!!!!!! što nas čeka u Zg. Slažem se sa Sahasa666om:čekić Fale lokacije gdje nas snimaju u prometu E, i program rada klubova na Jarunu:čekić :čekić :čekić
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 8.9.2006!!!!!!!! što nas čeka u Zg. ....te lokacije za paparazze:čekić :čekić ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: 892006, ceka, nas |
« zajebancija s papirom
|
Kvak »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:04.