| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Ajd' ko moze ovoliko ?? u Društvo forumu; sta zasto sam se odvalio... pa kako zensku mozes nazvat batkom hahhaha, pa prejako .... a gogy...znam ja sta je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Ajd' ko moze ovoliko ?? Citat:
BTW ne znam jel vi ovo koristite... mi kad komentiramo žensku straga, kažemo koje šunke (to je slično ko batak) Onda, za čorbu dušu dala... Onda gle koja krampača itd. itd.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| -PIMPTATICA- | Re: Ajd' ko moze ovoliko ?? Citat:
meni se čini da se kod nas najviše upotrebljava riječ "riba". btw brijem da imamo neke zajedničke prijatelje... | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Ajd' ko moze ovoliko ?? hmmm sto se tice komentiranja djelova tijela: Odozada: bulja, supak.. itd standardno Sprijeda: standard-sise KODIRANI NAZIVI: Odozada: Straznji braik/ci Sprijeda: prednji branik/ci i tako za ostale djelove. S tim kodiranjem lijepo pretvoris zensku u sportski auto i razmijenis misljenja o njoj s prijateljem, a ona moze biti metar od vas
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #26 (permalink) | |
E a zamisli ono kažeš: koji komad hardvera Dobri "utori" za grafičku, kad bi u njima prošarafo svojim alatom i pošprico sa ljepljivom masom nebi ga ni Zalman 7000 ohladio
| | |
| | #27 (permalink) | ||
| Gamer Guru | Re: Ajd' ko moze ovoliko ?? Citat:
Hahahahhahahha hahahahahhahahahahahahahahKako jebeno, ja bi u onaj utor za graficku uturio jednu 7800Ultra, a procesor bi nafrnjio neki 64bitni mocni kojeg nemoze ni vodeno hladiti . No dobro, ali zar mi ne pricamo o kucistu? (Uf koji dobri dugmici za paljenje i resetiranje )
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | ||
| | |
| | #28 (permalink) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ajd, moze, ovoliko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:49.

i razmijenis misljenja o njoj s prijateljem, a ona moze biti metar od vas