| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Ajde nek neko proba... u Društvo forumu; neda mi se prevađati jebi ga... Did you know that if you drop mentos candies into a diet coke it ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neda mi se prevađati jebi ga... Did you know that if you drop mentos candies into a diet coke it has an explosive effect? Shocked Try it with a large bottle for best effect. A 2 liter one for best results. Drop several at once and BACK AWAY QUICKLY!!! It can shoot upwards as high as 6 meters! Or you can Google it: mentos diet coke videos eto, pa ajde nek netko proba i javi dal se isplati!
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Ajde nek neko proba... Evo vidio sam preludo... evo vam link http://video.google.com/videoplay?do...12676252440863
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 13-06-06 Lokacija: Da ti nebi reko Godina: 18
Poruka: 70
![]() | Re: Ajde nek neko proba... to mi je stari jednom napravio dok sam bio klinjo stara mu rekla da mi u kolu mora stavit šećer a on streso cijelu vrećicu u bocu koji je to lom nasto bježo je i konobar |
| | |
![]() |
| Tagovi: ajde, nek, neko, proba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:12.