| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Ako vam fali struje... u Društvo forumu; Jednostavno se uključite Umorni ste od svega? Dosta vam je života? Ili vam samo fali energije? Nedostaje vam uzbuđenja? Rješ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| praskaton, nick praskaton | Ako vam fali struje... Jednostavno se uključite ![]() ![]() Umorni ste od svega? Dosta vam je života? Ili vam samo fali energije? Nedostaje vam uzbuđenja? Rješenje je jednostavno – Vilcus, adapter zahvaljujući kojem ćete postati dio strujnog kruga. Vilcus dactyloadapter iliti adapter za prste napravljen je za one ljude koji vole sami zatvarati strujni krug. Mnogi ljudi su bili u bliskom kontaktu sa strujnim vodovima. Obično pri tome koriste golu žicu u obliku slova U, spajalice ili metalne vilice. No svi ti predmeti su nepouzdani, kratkog životnog vijeka i ono najvažnije – mogu izazvati kratki spoj ili čak zapaliti žice. Osim toga, uvaliti jedan prst u utičnicu nije dovoljno za neku ozbiljniju ozljedu, a osim toga utičnice u stanovima dizajnirane su tako da spriječe djecu ili odrasle od guranja prstiju. Kako biste izbjegli sve spomenute probleme i neugodnosti, tu je Vilcus – adapter za prste. Vilcus ima niz prednosti. Osim što vas može povezati s niskonaponskom mrežom, sam ne troši struju, pa ga možete ostaviti u utičnici do sljedeće upotrebe. U paketu se dobiju dvije vrste utičnica – europska i američka, kao i set za grupno uključivanje. net.hr Meni je ovo smiješno malo ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
![]() |
| Tagovi: fali, struje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:38.