| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Alko-test negdje u Zagrebu u Društvo forumu; policija...riječi nisu potrebne... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alko-test negdje u Zagrebu
__________________ Citat:
![]() ![]() Zadnji Uredio fat_boy_slim : 10-01-08 u 08:52. | |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Alko-test negdje u Zagrebu s obzirom na tvoju reakciju neko bi mogao zaključiti da si policajac ![]() šta sam htio reći...da se testiraju invalidi u motornim kolicima
__________________ Citat:
![]() ![]() Zadnji Uredio fat_boy_slim : 10-01-08 u 09:46. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Alko-test negdje u Zagrebu Možda na prvi pogled i izgleda smiješno, ali tko zna kava je priča iza toga. Možda je čovjek zaista malo popio pa krivudao, a u takvim situacijam nesreća se lako dogodi. Hajde, koliko vam se puta dogodilo da obilazite čovjeka na biciklu koji ne može voziti ravno? Meni puno i previše puta. Što bi bilo da vam padne pod kotače? ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Član | Re: Alko-test negdje u Zagrebu Pa ja sam uvjeren da ima više alkoholiziranih biciklista, nego ovih u autima... Pogotovo oni đedovi koji odu do kafane, pa potegne 2-3 rakijice, pa na bicikl i kući na ručak, a onda vozi slalom između šahtova, i pokušava balansirat....
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:13.