| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Alter ego u Društvo forumu; Ok,imate tu nick na portalu,da li ga i drugdje koristite,ili imate druge nickove,ili imate i ovdje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| next best thing | Alter ego Ok,imate tu nick na portalu,da li ga i drugdje koristite,ili imate druge nickove,ili imate i ovdje alter ego svog alter ega ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 653
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Alter ego svugdje isti da ih imam vise ko bi ih sve zapamtio pa jos paswordi,nis od toga, to je meni prekomplicirano nemam potrebe se sakrivat pod drugim nickovima nis ne muljam i nikome nisam nista skrivio ![]()
__________________ Red bull- daje ti krila Rakija-daje ti pogon na sve cetiri |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Offline | Re: Alter ego Na većini foruma na kojima sam prijavljen, a nema ih puno, imam isti nick
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: Alter ego Citat:
Nema takvoga u Zagrebu... -Na CoD2 sam daMassa, na CROportal-u sam daMassa, na svemu sam daMassa osim negdje rijetko uleti Studio22.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
![]() |
| Tagovi: alter, ego |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:32.

---ex moderator---

: