| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Amazing kid u Društvo forumu; Mali je slozio ovu kocku za 37.89 s... Ima 6 god... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Amazing kid Impresivno! Jel mali drzi rekord iz slaganja rubikove kocke?
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 1,493
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Amazing kid ne, ima puno brzih... Citat:
__________________ You think I ain't worth a dollar, but i feel like millionaire! Zadnji Uredio Sahataba : 08-05-08 u 19:01. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Amazing kid Mome frendu treba 5min ali... Na isti nacin vrti kocku kao ovaj... Prvo treba dobit neki kriz... I to je to samo znam da mi je rekao da se od kriza pocima.... A ovaj mali je impresivan
__________________ Kome treba pomoć....?.........Neka se javi nekome drugome...... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Amazing kid mali je lud To je dosta staro, gledo sam to prije par godina, a mislim da je već bilo
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Amazing kid Ima puno tih varijanta rekorda slaganja rubikove kocke: dijete od 3 godine, covjek bez jedne ruke, pa sa zavezanim ocima (makar osobno ne kuzim kako mu je to uspjelo za minutu i nesto)...
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Amazing kid Mali je luuuuud ![]() Ima na jubito i frajer koji ju nogama na brzinu slozi ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:32.

samo znam da mi je rekao da se od kriza pocima.... A ovaj mali je impresivan