| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Angelini iskočile vene zbog pretjeranog vježbanja i gladovanja u Društvo forumu; Angelina Jolie zaprepastila je javnost fotografijom snimljenom na premijeri filma u Los Angelesu. Njene vene toliko su uočljive na rukama ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Angelina Jolie zaprepastila je javnost fotografijom snimljenom na premijeri filma u Los Angelesu. Njene vene toliko su uočljive na rukama pa izgleda da je iscrpljenost počela uzimati svoj danak. Razlog tomu je pretjerano vježbanje i premalo uzimanje hrane. - Tijelo treba pumpati kisik kroz vene tijekom vježbanja, a pretjerano iscrpljivanje dovodi do toga da vene jednostavno buknu na rukama - rekao je fitness trener Steve Mongey, Slična stvar dogodila se i Madonni koja je poznata po iscrpnim treninzima kako bi i u 47-oj godini ostala u top formi, prenosi Daily Mail. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Angelini iskočile vene zbog pretjeranog vježbanja i gladovanja Da i... Smisao ove teme je... Zaboli me ona stvar i za nju i za njene vene !!! ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Angelini iskočile vene zbog pretjeranog vježbanja i gladovanja a da nije više zato jer ima 30 kila skupa s krevetom i onda se još forsira? nekad je bila pravi komad, a šta si je napravila s tim mršavljenjem... ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Angelini iskočile vene zbog pretjeranog vježbanja i gladovanja Ah nekima se vide sva rebra, nekima i unutrašnji organi, a njoj se vide vene! Ne znam koja je to vrsta bolesti, ali kako je tamo krenulo i kako se izgladnjavaju više mi ništa nije čudno... pa ima puno gorih kostura od nje. Nicole Richi, Mary-Kate Olsen... Ipak ne vidim i dalje svrhu teme... |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Angelini iskočile vene zbog pretjeranog vježbanja i gladovanja ...inače, nema veze samo s mršavljenjem nego mršavljenje u kombinaciji s preforsiranim vježbanjem...meni se jednom isto dogodilo, ali ne baš ovako kao njoj! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: Angelini iskočile vene zbog pretjeranog vježbanja i gladovanja Meni isto nije jasno kaj to himalajki znači....očito joj se cijeli svijet vrti oko novinskog žutila i tračeva poznatih osoba... Prva tema je Neven Ciganović a sad Angelina Jolie... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Angelini iskočile vene zbog pretjeranog vježbanja i gladovanja Ah da sve je u tome da budeš viđen i da te vide ... sve drugo je samo sporedna stvar jelte Vidiš kako smo zaostali mi ne znamo kako da se pokažemo i ne pratimo kaj se dešava sa slavnima (i manje lijepima) I da nešto za Anđu... mislim da joj narkomani zavide na ovakvim žiletinama! |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Angelini iskočile vene zbog pretjeranog vježbanja i gladovanja ...hahaha!.. Slavnima i utjecajnima uklanjam se s puta...no to ne znači da ih ne smijem komentirati te da samom činjenicom da ih komentiram nastaje mišljenje da se moj svijet vrti oko " novinskog žutila i tračeva poznatih osoba "..moj svijet je otvoren za sve i svakoga, a sad...postoje oni koji su toliko površni da na temelju par činjenica ili riječi zaključuju neke stvari, a u biti su toliko u krivu no to im zaista nije bitno..vjerujte, nije ni meni ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: angelini, gladovanja, iskocile, pretjeranog, vene, vjezbanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:00.

Tko zna od čega je to ženi iskočilo