| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Anketa o kolačima u Društvo forumu; Zanima me kako vi to radite :čekić... |
| Vidi Rezultate Anketa: Mama/baka/cura/žena ispeku kolače za cijelu obitelj a vi: | |||
| Uzimate tanjurić i vilicu, sjedate za stol i jedete | | 12 | 66.67% |
| Iz tepsije rukama žderete na stojeć neobazirajući se na ostale ukućane | | 5 | 27.78% |
| Mrzim kolače | | 1 | 5.56% |
| Glasači: 18. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Zanima me kako vi to radite :čekić
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Anekta o kolačima Uzmem tanjurić i vilicu,sjednem i jedem...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: Anekta o kolačima Uzmem tanjurić i vilicu, sjednem za stol ili fotelju i jedem. Iako obožavam kolače nemrem ih baš jest ko svinja ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anekta o kolačima Uzmam vilicu noz i tanjuric,stavim kolac ili dva na tanjuric,zatim to sve fino sa tanjurica bacim u kantu za smece,stavim na tanjuric janjeci but i smazem ga onako kao zadnja svinja da budem sam mastan od uha do uha !!
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Anekta o kolačima Slabi ste vi žderači ljudi ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,468
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anekta o kolačima uzmem tepsiju i tanjurić,stavim na stol.onda uzmem najveću žlicu,onu za vadit sarme iz lonca. pojedem iz tepsije,vratim tanjurić čist kao suza. otvaram frižider i potegnem 2-3 dl mlijeka ravno iz tetrapaka. onda pranje tepsije
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: Anekta o kolačima Citat:
Otprilike ovako nekako ... samo umjesto mlijeka piva ... i po mogućnosti ostavim jedan da ne moram prati. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: anekta, kolacima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:04.