| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Autostopiranje - putovanje palcem u Društvo forumu; Oduvijek mi je ovaj način prijevoza bio zanimljiv. Dođe nekad čovjek u situaciju kad mu je autostopiranje najpogodniji prijevoz, nekad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Oduvijek mi je ovaj način prijevoza bio zanimljiv. Dođe nekad čovjek u situaciju kad mu je autostopiranje najpogodniji prijevoz, nekad zbog novca, nekad nema vlaka ili autobusa, nekad ostane u kvaru svojim prometalom, nekad iz hira …. Koristio sam ga dosta često dok sam bio srednjoškolac i studirao. Često se na ovaj način upoznaju zanimljivi ljudi, često se dogode zanimljive situacije, ponekad putovanje krene i u krivom smjeru. Primjetio sam da baš kad stopiraš najjače sija sunce, najjače kiša pada ili stegne najjača zima. Zanimljivo. Stavit ću malo priloga da tema ne bude suhoparna. Stavljajte i vi. autostop1.jpg 1.JPG 05autostop.jpg Sjećam se da sam jednom prepješačio 12 km bezuspješno stopirajući. Jedna me cura tako provozala da sam izašavši iz auta htio baciti svoju vozačku. Povezao sam se jednom noću s nekim pijanim tipom koji nije kužio da su mu svjetla ugašena – kako smo obojica bili sretni kad sam mu objasnio da treba upaliti svjetla. 05.jpg autostop.jpg autostop4.jpg autostop3.jpg autostop5.jpeg Sad nemam potrebe ni želje za stopiranjem, ali povezem autostopere ponekad. Malo ih je u zadnje vrijeme, al nađe se ipak poneki. I tu sam imao zgodnih iskustava. Jednog sam tipa jedva izgurao, al baš izgurao iz auta. A jednom prilikom i to ne tako davno sjedio sam u upaljenom autu uveče kad mi je u auto uletjela ženska sa zahtjevom da nju i njeno društvo vozim u neku diskoteku. Kakve sam sve epitete popio kad sam ju odbio! autostop81.jpg autostop-2.jpg autostop-rural-3287.jpg coachella_autostop.jpg dick-auto-stop_450.jpg pianoas.jpg stop.jpg mochilero2.jpg x62155079215314367.jpg Siguran sam da ste i vi imali zanimljivih iskustava, kao stoper ili kao vozač, svejedno. Da ih čujemo. Ako ništa – imate svoje mišljenje o stoperima. Divlje Jagode - Autostop Lyrics Lutam cijeli dan rubom autostrade I cekam da mi neko stane Prolaze kraj mene, ne vidi me niko Dal zbog kose il gitare Znoj mi se cijedi s lica i tijela Ja dizem ruku, stani. stao je. Zašto niko nece da me primi Isprljacu im auto. Autostop, autostop, autostop ... Autostop, autostop, autostop ... Umor vec polako sklapa mi oci A neko mi svira i koci Otvara mi vrata vozac kamiona Kaze da mogu s njim poci To je covjek pravi, nudi mi cigare Zali se da društvo mu fali Put ve biti dug, on dodaje gas Starimo na autostradi. Ako slučajno tema postoji, spojite. Ja nisam našao.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,187
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Autostopiranje - putovanje palcem Ne vozim, ali uvik recem vozacu da stane stoperu, i uvik se potrudimo odvest stopera skoro do kuce ako je to moguce, pogotovo ako netko stopa po otocima. Nekoliko km vise manje , nije bitno jer mi je uzasno ostavit nekog na cesti, pogotovo ako je noc ili ruzno vrime. I nisam nikad imala neugodnih iskustava sta se toga tice, a sad da ja vozim i da sam sama u autu, virujem da bi bila malo opreznija. A ja sam stopirala kad sam imala nekih 16-17 godina sa prijateljicama, nije nikad bilo zbog novca, nego iz nekog pubertetskog hira, zbog zabave,adrenalina ili guzve u busevima (npr Orebic- Dubrovnik) zbog toga sta su taj dan svi isli na party u Dubrovnik, i jednostavno nije bilo karata za bus,pa smo morale stopirat( a na tom partyu smo jednostavno morale bit ). Nismo imali problema s tim da nam netko nije stao, u principu uvik smo dolazile kao da smo isle svojim autom (vremenski) a ni sa vozacima, dosta smo ekipe tako i upoznale. Sad mi vise to ne pada na pamet, iako se danas znamo sitit nekih dozivljaja, i uopce nam nije zao, sve su to dozivljaji, a s obzirom da nismo imale problema s nekim psiho vozacima, ugodni dozivljaji. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Autostopiranje - putovanje palcem Dok sam bio u vojsci u Šibeniku za Zagreb sam uredno isao autostopom i nisam nikad imao neki problem, Sve su to bili ugodni ljudi i dovezli su me skoro do kuce. Nisam se do sad susreo sa autostoperima ali da ih sretnem stao bi bez beda.
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Autostopiranje - putovanje palcem Ja sam prije ponekada znala stopirati, sa frendicama na moru kad sam bila (nas 3)... Nikada ne bih sama stopirala. Zanimljivo iskustvo. Nije baš najpametnije, ali je svakako zanimljivo.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Autostopiranje - putovanje palcem Dada.net - sexy autostop - Video di sexyde Autostoppista sexy - Videos Voyages ActualitĂ©s - Tom's Hardware Autostop - VĂ*deos Humor AutomĂłvil People - Videos Orange Libero Video - autostop Video autostop pericoloso! - divertimento, clip - Alice Video Condividi i tuoi video
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Autostopiranje - putovanje palcem Ja sam ovo ljeto prvi put stopirala u životu. Tj. trebale smo ja, frendica i rodica čekati bus 3 sata , pa sam joj ja (rodici) preložila da izbaci svoje (u vrućim hlaćicama) noge do zuba i ispruži palac.Crkavale smo od smijeha, a ova je samo htjela stopirati dobrim autima (Audi, BMW, Mercedes; jbg hercegovka je) i nakon rekordnih 10 minuta stao je neki Audi (i tip koji je maksimalno imao 22 godine), ona se sjela naprijed, a nas dvije odnatraga. Dečko je dobro vozio, ali je imao problem odvraćanja pozornosti na rodicine noge. Preživjele smo. ![]() Evo i noga ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Veteran | Re: Autostopiranje - putovanje palcem Dobre noge ![]() I ja bi sigurno stao i pokupio vas ...al ja nemam mercedes niti audi ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: autostopiranje, prijevoz, stopiranje, transport |
« lasersko cvijeće
|
tri praščića »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:22.

). 

, pa sam joj ja (rodici) preložila da izbaci svoje (u vrućim hlaćicama) noge do zuba i ispruži palac.