Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Autostopiranje - putovanje palcem u Društvo forumu; Oduvijek mi je ovaj način prijevoza bio zanimljiv. Dođe nekad čovjek u situaciju kad mu je autostopiranje najpogodniji prijevoz, nekad ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-11-07, 23:38   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,215
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Thumbs up Autostopiranje - putovanje palcem

Oduvijek mi je ovaj način prijevoza bio zanimljiv.

Dođe nekad čovjek u situaciju kad mu je autostopiranje najpogodniji prijevoz, nekad zbog novca, nekad nema vlaka ili autobusa, nekad ostane u kvaru svojim prometalom, nekad iz hira ….

Koristio sam ga dosta često dok sam bio srednjoškolac i studirao. Često se na ovaj način upoznaju zanimljivi ljudi, često se dogode zanimljive situacije, ponekad putovanje krene i u krivom smjeru.

Primjetio sam da baš kad stopiraš najjače sija sunce, najjače kiša pada ili stegne najjača zima. Zanimljivo.

Stavit ću malo priloga da tema ne bude suhoparna. Stavljajte i vi.

autostop1.jpg 1.JPG 05autostop.jpg

Sjećam se da sam jednom prepješačio 12 km bezuspješno stopirajući.
Jedna me cura tako provozala da sam izašavši iz auta htio baciti svoju vozačku.
Povezao sam se jednom noću s nekim pijanim tipom koji nije kužio da su mu svjetla ugašena – kako smo obojica bili sretni kad sam mu objasnio da treba upaliti svjetla.

05.jpg autostop.jpg

autostop4.jpg autostop3.jpg autostop5.jpeg

Sad nemam potrebe ni želje za stopiranjem, ali povezem autostopere ponekad. Malo ih je u zadnje vrijeme, al nađe se ipak poneki.
I tu sam imao zgodnih iskustava.
Jednog sam tipa jedva izgurao, al baš izgurao iz auta.
A jednom prilikom i to ne tako davno sjedio sam u upaljenom autu uveče kad mi je u auto uletjela ženska sa zahtjevom da nju i njeno društvo vozim u neku diskoteku. Kakve sam sve epitete popio kad sam ju odbio!

autostop81.jpg autostop-2.jpg autostop-rural-3287.jpg

coachella_autostop.jpg dick-auto-stop_450.jpg pianoas.jpg

stop.jpg mochilero2.jpg x62155079215314367.jpg

Siguran sam da ste i vi imali zanimljivih iskustava, kao stoper ili kao vozač, svejedno.
Da ih čujemo. Ako ništa – imate svoje mišljenje o stoperima.

Divlje Jagode - Autostop Lyrics

Lutam cijeli dan rubom autostrade
I cekam da mi neko stane
Prolaze kraj mene, ne vidi me niko
Dal zbog kose il gitare

Znoj mi se cijedi s lica i tijela
Ja dizem ruku, stani. stao je.
Zašto niko nece da me primi
Isprljacu im auto.

Autostop, autostop, autostop ...
Autostop, autostop, autostop ...

Umor vec polako sklapa mi oci
A neko mi svira i koci
Otvara mi vrata vozac kamiona
Kaze da mogu s njim poci

To je covjek pravi, nudi mi cigare
Zali se da društvo mu fali
Put ve biti dug, on dodaje gas
Starimo na autostradi.

Ako slučajno tema postoji, spojite. Ja nisam našao.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 01:16   #2 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,187
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Re: Autostopiranje - putovanje palcem

Ne vozim, ali uvik recem vozacu da stane stoperu, i uvik se potrudimo odvest stopera skoro do kuce ako je to moguce, pogotovo ako netko stopa po otocima.
Nekoliko km vise manje , nije bitno jer mi je uzasno ostavit nekog na cesti, pogotovo ako je noc ili ruzno vrime.

I nisam nikad imala neugodnih iskustava sta se toga tice, a sad da ja vozim i da sam sama u autu, virujem da bi bila malo opreznija.

A ja sam stopirala kad sam imala nekih 16-17 godina sa prijateljicama, nije nikad bilo zbog novca, nego iz nekog pubertetskog hira, zbog zabave,adrenalina ili guzve u busevima (npr Orebic- Dubrovnik) zbog toga sta su taj dan svi isli na party u Dubrovnik, i jednostavno nije bilo karata za bus,pa smo morale stopirat( a na tom partyu smo jednostavno morale bit ).
Nismo imali problema s tim da nam netko nije stao, u principu uvik smo dolazile kao da smo isle svojim autom (vremenski) a ni sa vozacima, dosta smo ekipe tako i upoznale. Sad mi vise to ne pada na pamet, iako se danas znamo sitit nekih dozivljaja, i uopce nam nije zao, sve su to dozivljaji, a s obzirom da nismo imale problema s nekim psiho vozacima, ugodni dozivljaji.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 06:18   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

Dok sam bio u vojsci u Šibeniku za Zagreb sam uredno isao autostopom i nisam nikad imao neki problem, Sve su to bili ugodni ljudi i dovezli su me skoro do kuce.
Nisam se do sad susreo sa autostoperima ali da ih sretnem stao bi bez beda.
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 07:31   #4 (permalink)
Akademik Foruma

anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 10:08   #5 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,285
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Ja sam samo jednom stopirala i to sam bila sa prijateljicom inače ne bi nikako.
Ja se panično bojim ulazaka u automobile nepoznatih ljudi.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 11:21   #6 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ja sam prije ponekada znala stopirati, sa frendicama na moru kad sam bila (nas 3)... Nikada ne bih sama stopirala.
Zanimljivo iskustvo. Nije baš najpametnije, ali je svakako zanimljivo.
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 09:34   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Dada.net - sexy autostop - Video di sexyde

Autostoppista sexy - Videos Voyages Actualités - Tom's Hardware

Autostop - VĂ*deos Humor AutomĂłvil People - Videos Orange

Libero Video - autostop

Video autostop pericoloso! - divertimento, clip - Alice Video Condividi i tuoi video
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 09:41   #8 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja sam ovo ljeto prvi put stopirala u životu. Tj. trebale smo ja, frendica i rodica čekati bus 3 sata , pa sam joj ja (rodici) preložila da izbaci svoje (u vrućim hlaćicama) noge do zuba i ispruži palac.

Crkavale smo od smijeha, a ova je samo htjela stopirati dobrim autima (Audi, BMW, Mercedes; jbg hercegovka je) i nakon rekordnih 10 minuta stao je neki Audi (i tip koji je maksimalno imao 22 godine), ona se sjela naprijed, a nas dvije odnatraga. Dečko je dobro vozio, ali je imao problem odvraćanja pozornosti na rodicine noge.

Preživjele smo.

Evo i noga
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg DSCF3688.JPG (51.5 KB, 24 pogleda)
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 09:48   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Ja mu se divim što je uopće mogao voziti.
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 09:48   #10 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,993
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Dobre noge
I ja bi sigurno stao i pokupio vas ...al ja nemam mercedes niti audi

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: autostopiranje, prijevoz, stopiranje, transport

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108