| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Bandić ruši Dom sportova? u Društvo forumu; Pa jel taj čovjek normalan Bandić ruąi Dom sportova? - Sport - Index.hr... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | Bandić ruši Dom sportova?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Bandić ruši Dom sportova? Pa nemam pojma...frajer je fakat tenkre ! Imam osjećaj da će ova priča završiti kao maksimirski stadion !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 381
![]() ![]() ![]() | Re: Bandić ruši Dom sportova? ma nek ga srusi al nek napravi vecu dvoranu s prilazom za kamione da napokon mogu koncerte stranih bandova tam organizirat.Zbog malog prilaza i strmine ne mogu se radit koncerti cija bi se montaza i demontaze mogla napravit za 1 dan. Npr u zetru u sarajevu se moze uci sa sleperom. Meni je taj prilaz vazan jer se bavim s tim pa bi mi fakat bilo drago jer see ne bi moro vise mucit ko debil
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Bandić ruši Dom sportova? Ma nije stvar prilaza ! Problem je u time da gradi dvoranu od 15 000 sjedala a za koga ? Tko će to napunit !?
| | |
![]() |
| Tagovi: bandic, dom, sport |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:14.