Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi baš razno... u Društvo forumu; Ej, ljubavi moja mala, ovo je jedini kutak koji me privlači trenutno jer niko neće ovde zać Privatizujem forum Uglavnom, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-09-07, 18:11   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,053
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan
baš razno...

Ej, ljubavi moja mala, ovo je jedini kutak koji me privlači trenutno jer niko neće ovde zać
Privatizujem forum
Uglavnom, ispunjavam obećanje: tu sam, postam, nisam banana čak i ne volim banane

btw: plavuše bi i trebalo da nose roze majice

miksi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 00:01   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,824
vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi
Re: baš razno...

ja nisam plavusa

evo, ja zadoh ovdje....cini se da si me ipak uspjela uplesti u svoju zamku

ona roza majica je bila zakon

btw. svida mi se ova privatizacija
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 00:12   #3 (permalink)
prof. Foruma

miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
ja nisam plavusa
ali nisi ni daleko

Citat:
ona roza majica je bila zakon
to VERUJEM, naročito tada

Citat:
svida mi se ova privatizacija
jelda?
miksi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 03:04   #4 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

e mene nemoš privatizirati
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 03:06   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,508
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Koji je smisao ove teme
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 12:49   #6 (permalink)
prof. Foruma

pa ovo je privatna tema, dušo

mama, to ti misliš
miksi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 13:56   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,498
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

A mi koji ne znamo o čemu se radi i ne trebamo ovde?
Ili trebamo?
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 14:00   #8 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,729
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Bahamut Pogledaj Poruke
Koji je smisao ove teme

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 14:03   #9 (permalink)
prof. Foruma

ne, ne trebate tu

mama, ne pravi zabunu
miksi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 15:33   #10 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,364
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

tema o zamkama i rozim majicama
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bas, razno

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114