| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Battle Arena (rap battle) ima li zainteresiranih.? u Društvo forumu; neznam dali je ovo vec bilo ali cini mi se da bi moglo biti zanimljivo... znaci dali ima zainteresiranih za ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Pobjednik Battle Arene je: | |||
| Enemy | | 2 | 22.22% |
| dadyml | | 7 | 77.78% |
| Glasači: 9. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Battle Arena (rap battle) ima li zainteresiranih.? neznam dali je ovo vec bilo ali cini mi se da bi moglo biti zanimljivo... znaci dali ima zainteresiranih za Battle Arenu,... Za one koji neznaju radi se o tome da "protivnika" sa pjesmom u rimi probate sto vise uvrijediti...
__________________ Mamić: Meni je bitan samo Dinamo, i mamu bi za tri boda prodao... |
| |
| | #2 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 487
![]() ![]() ![]() | Re: Battle Arena (rap battle) ima li zainteresiranih.? Citat:
ko ce prvi?
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. | |
| |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Battle Arena (rap battle) ima li zainteresiranih.? mora biti uvrijedljivo, jer inace nije tako dobro... e sad moramo se dogovoriti koliko jako, ja bih isao na to da nema pravila... Naravno sve ovo je zahebancija, da netko slucajno uvrede nebi shvatio osobno ..... Netko nek krene tako da mogu odgovoriti, ili cu morati ja prvi ![]()
__________________ Mamić: Meni je bitan samo Dinamo, i mamu bi za tri boda prodao... |
| |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Battle Arena (rap battle) ima li zainteresiranih.? Sad ja moram sam sa sobom Znaci pocnes nesto tipa ovo: zasto zelis da ja krenem prvi zelis odmah da dode do krvi da te moja rima smrvi a sam znas da ja sam prvi da ja sam broj jedan a ti samo jos jedan lik bjedan..... bla bla skuzio si poantu.... ovo je ovako na brzinu iz glave i bez velikog vrjedanja, barem dok se stvari ne zahuktaju malo ![]()
| |
| | #8 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 487
![]() ![]() ![]() | Re: Battle Arena (rap battle) ima li zainteresiranih.? Citat:
aj samo navali bring it on shtonosekaze ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. | |
| |
| | #9 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Battle Arena (rap battle) ima li zainteresiranih.? ja se bojimda po pički ne dobijem il da nekog noz u srce ne zabijem cc ja sam car gle rime jebote ahahaha
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| |
![]() |
| Tagovi: arena, battle, ima, rap, zainteresiranih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:27.

.....