| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Besplatni SMS!! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: manekenka probala sad dobila tajni kod a kad sam trebala poslat pise da nemoze da nema sponzora ???!!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni SMS!! Citat:
znači mogu slat samo sponzoruše čudno onda bi ti tribala moć, probaj opet ![]() ![]()
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" Zadnji Uredio 0111581437 : 17-05-07 u 01:36. | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-05-07
Poruka: 1
![]() | Re: Besplatni SMS!! Najbolji sajt za slanje free SMS-ova. Kliknes na SMScity free SMS, unlimited SMS, MMS, SMS Pictures, Logos, Tones, MSN emoticons and many more ispunis formular i uzivaaaaaas ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Besplatni SMS!! Citat:
Što nisi napisao da ti od toga imaš neke posvalstice ; a već odavno svi na forumu znaju za SMScity free SMS, unlimited SMS, MMS, SMS Pictures, Logos, Tones, MSN emoticons and many more ... | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,570
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni SMS!! Citat:
| |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Besplatni SMS!! Jesi li probao: 3Jam - Reply-all Text Messaging |
| | |
![]() |
| Tagovi: besplatni, sms |
« Prava ljubav
|
Breakdance »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| besplatne sms poruke članak | Kristijan | Mobiteli | 2 | 31-01-08 19:49 |
| Besplatno slanje sms poruka | jozzy | Mobiteli | 20 | 26-11-07 22:21 |
| Kako povezati PC sa mobilnim telefonom | Kristijan | Mobiteli | 4 | 20-05-06 18:16 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:28 |
| Pazite SMS Spam - računi do 8 000 kuna | Kristijan | Baš Razno | 9 | 20-07-04 04:31 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:30.

Što nisi napisao da ti od toga imaš neke posvalstice
Svi smo mi MASS SARR

......hahahahahhaahahahahahhahahahah
Danas sam ti već dao rep+