| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Big Brothers :D u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: babalubu Ne bih rekao najzdravija, malo preteška riječ al no jasno mi je zakaj navijaš za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Purger | Re: Zdrava Prehrana Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Zdrava Prehrana legenda si!!!! Šta, ga ne možeš podbadati uživo? ![]() Citat:
i ti si isto legenda Jesam ja nešta zabrijala ili ti kad se pogledaš u ogledalo vidiš Sahasu? ![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Zdrava Prehrana Klonovi napadaju ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Zdrava Prehrana Ja se onda ispričavam, po tvom postu sam skužio da je Babalubu klon user od Sahase kao što ih ima na drugim forumima pa da je neka zajebancija. Sorry još jednom
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 20-12-06 u 01:16. |
| | |
![]() |
| Tagovi: big, brothers |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:31.

Ne bih rekao najzdravija, malo preteška riječ al no jasno mi je zakaj navijaš za mediteransku klopu. Ja bih rekao zdravija od nekih ostalih ali NAJZDRAVIJA nikako. Omega masne kiseline su ono što tu hranu izdvaja od ostalih ali opet kad se sjetim kaj se sve može naći u moru a nije zdravo...

Ako ne znaš bolje šuti
To mi je bilo smiješno