| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Big Brothers :D u Društvo forumu; ... i ode spavat... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) | ||
| Purger | Re: Zdrava Prehrana Citat:
Citat:
Svaka ti čast,to je spomenuto još onda kad sam se regao na ovaj forum ! jedna velika lolčina za tebe !!! ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | ||
| | |
| | #16 (permalink) |
| Purger | Re: Zdrava Prehrana
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Purger | Re: Zdrava Prehrana Citat:
ahahhaahhaha... Braco,kaj ti se pogoršalo Kaj si si zaboravil šejkić popiti...buci-buci... Sjaši,gremlinu Iš,iš,iš... raćka Btw...otišlo ovo u offtopic previše i ne želim privatizirati forum...(molim vas da se ne obazirete na ove Babaluove upadice,znate...on se rijetko druži sa ljudima a još rijeđe komunicira sa istima...ah,jadan...majka priroda se previše poigrala s njim )
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
![]() |
| Tagovi: big, brothers |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:10.

Škrtico...
A eto, za tvoju informaciju- Sahasa i Babalubu su blizanci. I sad te opet pitam, gdje je tu sprdnja?