| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Biti moderator u Društvo forumu; Naišla sam na jedan zanimljiv tekst, pa da ga podijelim s vama. Citat: Biti Moderator Moderatori i njihov posao—... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biti moderator Naišla sam na jedan zanimljiv tekst, pa da ga podijelim s vama. Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Biti moderator odličan tekst ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Biti moderator e to je to...ovo bi trebao pročitati svaki korisnik i moderator na bilo kojem forumu. dobar članak. već si dobila rep+ tako da sad nemogu. mislim da tema zaslužuju "sticky" atribut ![]()
__________________ petak |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Biti moderator Gledajte slažem se sa ovime, dobro je napisano ali nije svim moderatorima isto. Ja sam administrator na siteu koji broji oko 9600 članova a od toga je aktivno jedno 700 baš. Oni su ono gotovo svaki dan. U 4 godine koliko sam u administraciji tog sitea doživio sam svašta. Od ubacivanja skriptiranih radnji u forum do napada hackera, masovnog masooovnog spama, stavljanja slika teških po 20MB-a, upadanje u tuđe accounte, hakiranje privatnog foruma administracije - a sve radi retaja i maloumnih likova koji se žele dokazivati putem foruma. Ono što želim reći da je uloga admina/moda velika i bitna ali koliko će biti stresna upravo ovisi o "pameti" i kulturi forumaša. Od kada sam ovdje vidim da imate dosta posla ali mislim da forum ima dosta oke članove. Ne mislim tu na spamere. Njih uvijek ima i bit će. Sreća da vas modova/admina ima dosta pa vrlo uspješno obavljate posao. Koliko je stresan i naporan... u to ne ulazim.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Biti moderator Ja sam bio na jednom forumu gdje je valjda 95% moderatora polupismena žgadija koja zapravo ne razlikuje spam post od normalnog posta, utrpava one retardirane skraćenice gdje god stigne, hrpetine engleskih riječi (to me posebno nervira) i ono šta je najgore - sami moderiraju teme u kojima raspravljaju. Nešto nije kako se njima svidi, rasprava ne ide tokom koji njima odgovara (ne da je kontra pravila foruma ili tako nešto), ne sviđaju im se zaključci - odmah se prijeti zaključavanjem i banovima. Smiješno i nakaradno. A i administratori su ubrzo postali isti takvi. Tužno, jadno i bijedno. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.