Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Biti moderator u Društvo forumu; Ne, ovdje mi je zapravo baš ok... I nema razloga za negodovanje protiv kretenskih odluka moderatora. Dapače, razina komunikacije je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-05-08, 11:08   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 1,302
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho
Re: Biti moderator

Ne, ovdje mi je zapravo baš ok... I nema razloga za negodovanje protiv kretenskih odluka moderatora.

Dapače, razina komunikacije je vrlo kulturna. Pa čak i na temama gdje to ne bi "smjela" biti (Dinamo, Hajduk).
Vidolinho je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 12:26   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 16
Poruka: 1,359
speki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku speki576 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku speki576

Ovo je super tekst, a ovo za Vidolinha mogu samo reć da takih na ovom forumu nema, uvijek doslijedni i predan svom poslu!!

I jako su komunikativni!!

Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji
speki576 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 12:44   #13 (permalink)
dobro,dosta zajebancije!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ma' mi svi volimo moderatore... jel tako?

nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!!

Ante Ante mislim na te'
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 20:21   #14 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,815
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
Ne, ovdje mi je zapravo baš ok... I nema razloga za negodovanje protiv kretenskih odluka moderatora.

Dapače, razina komunikacije je vrlo kulturna. Pa čak i na temama gdje to ne bi "smjela" biti (Dinamo, Hajduk).
Koje su i kakve su to kretenske odluke ?

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 20:22   #15 (permalink)
dobro,dosta zajebancije!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

super je dok si "super" zajebano kad si zabrijesh da si bog
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 22:03   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 99
Don Vito se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Gledajte slažem se sa ovime, dobro je napisano ali nije svim moderatorima isto. Ja sam administrator na siteu koji broji oko 9600 članova a od toga je aktivno jedno 700 baš. Oni su ono gotovo svaki dan.

U 4 godine koliko sam u administraciji tog sitea doživio sam svašta. Od ubacivanja skriptiranih radnji u forum do napada hackera, masovnog masooovnog spama, stavljanja slika teških po 20MB-a, upadanje u tuđe accounte, hakiranje privatnog foruma administracije - a sve radi retaja i maloumnih likova koji se žele dokazivati putem foruma.

Ono što želim reći da je uloga admina/moda velika i bitna ali koliko će biti stresna upravo ovisi o "pameti" i kulturi forumaša. Od kada sam ovdje vidim da imate dosta posla ali mislim da forum ima dosta oke članove. Ne mislim tu na spamere. Njih uvijek ima i bit će. Sreća da vas modova/admina ima dosta pa vrlo uspješno obavljate posao.

Koliko je stresan i naporan... u to ne ulazim.
hahahahahaha šta ti držiš gaia forum?
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 22:22   #17 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,243
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Gaia? Misliš gay?

Naravno da ne.
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 23:21   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 3,351
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
Ja sam bio na jednom forumu gdje je valjda 95% moderatora polupismena žgadija koja zapravo ne razlikuje spam post od normalnog posta, utrpava one retardirane skraćenice gdje god stigne, hrpetine engleskih riječi (to me posebno nervira) i ono šta je najgore - sami moderiraju teme u kojima raspravljaju.

Nešto nije kako se njima svidi, rasprava ne ide tokom koji njima odgovara (ne da je kontra pravila foruma ili tako nešto), ne sviđaju im se zaključci - odmah se prijeti zaključavanjem i banovima. Smiješno i nakaradno.

A i administratori su ubrzo postali isti takvi. Tužno, jadno i bijedno.
tako je i meni bilo na jednom forumu
odmah sam otišao
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 23:23   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,971
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Ono što želim reći da je uloga admina/moda velika i bitna ali koliko će biti stresna upravo ovisi o "pameti" i kulturi forumaša. Od kada sam ovdje vidim da imate dosta posla ali mislim da forum ima dosta oke članove. Ne mislim tu na spamere. Njih uvijek ima i bit će. Sreća da vas modova/admina ima dosta pa vrlo uspješno obavljate posao.

Koliko je stresan i naporan... u to ne ulazim.
Ovisi kako koji forum, ovisi koliko ima forumaša i koliko je aktivan forum. Ovdje uvijek ima posla jer je forum velik i ima toliko aktivnih da stalno ima novih tema i poruka koje treba pregledati.

Na nekim forumima gdje ima registrirano 50 članova a aktivno je njih 5, nema šta raditi ni administrator, a kamoli moderatori. Ljetos sam iz dosade i zabave napravila svoj forum. za podizanje foruma i totalnog uređivanja i namještanja trebala su mi 2 dana u komadu bez spavanja. Skupila sam dovoljno članova ali da su svi bili aktivni bilo bi posla. a ovako sam znala sjediti u 6-7 ujutro i svađat se sama sa sobom. radi nekih prijatelja, stavila sam ih 2 kao moderatore i na kraju skinula sve jer mi je bilo glupo.
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 23:57   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 1,302
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Koje su i kakve su to kretenske odluke ?
Pa npr. raspravlja se o nekoj stvari odnosno problemu. Onda se ne složiš sa moderatorom koji je istovremeno i diskutant - odmah prijetnje banovima, zaključavanjem topica i slično, a taman se zagrebe po problemu.

Onda neka je zajebancija, ali opća. Svi zajebavaju sve, onako na finjaka. Ali ako netko nešto napiše moderatoru, koji je opet i diskutant - opet prijetnje ili čak automatski banovi i warninzi. Da kritiziranje rada moderatora, da ovo, da ono.

Ma marš pacjentu opterečeni, odi u "Lovac", uzmi si lovačku sačmaricu, patrone za tamanit veprove i primjeni Hemingwaya. Nema se tu kaj drugo reći...
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113