Stranica 2 od 7 PrvoPrvo 1234567 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 64

Biti moderator

Raspravljate o temi Biti moderator u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; Ne, ovdje mi je zapravo baš ok... I nema razloga za negodovanje protiv kretenskih odluka moderatora. Dapače, razina komunikacije je ...

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Re: Biti moderator

Ne, ovdje mi je zapravo baš ok... I nema razloga za negodovanje protiv kretenskih odluka moderatora.

Dapače, razina komunikacije je vrlo kulturna. Pa čak i na temama gdje to ne bi "smjela" biti (Dinamo, Hajduk).

prof. Foruma Avatar od korisnika speki576
    Datum registracije
    11-05-07
    Starost
    20
    Poruka
    1,289
    Liked
    0 times

Ovo je super tekst, a ovo za Vidolinha mogu samo reć da takih na ovom forumu nema, uvijek doslijedni i predan svom poslu!!

I jako su komunikativni!!
    Amicus certus in re incerta cernitur

Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

ma' mi svi volimo moderatore... jel tako?
    All in all you're just another brick in the wall......

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,753
    Liked
    88 times

Citat Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
    Ne, ovdje mi je zapravo baš ok... I nema razloga za negodovanje protiv kretenskih odluka moderatora.

Dapače, razina komunikacije je vrlo kulturna. Pa čak i na temama gdje to ne bi "smjela" biti (Dinamo, Hajduk).
    Koje su i kakve su to kretenske odluke ?

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

super je dok si "super" zajebano kad si zabrijesh da si bog

Regularni forumas Avatar od korisnika Don Vito
    Datum registracije
    15-10-07
    Poruka
    94
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
    Gledajte slažem se sa ovime, dobro je napisano ali nije svim moderatorima isto. Ja sam administrator na siteu koji broji oko 9600 članova a od toga je aktivno jedno 700 baš. Oni su ono gotovo svaki dan.

U 4 godine koliko sam u administraciji tog sitea doživio sam svašta. Od ubacivanja skriptiranih radnji u forum do napada hackera, masovnog masooovnog spama, stavljanja slika teških po 20MB-a, upadanje u tuđe accounte, hakiranje privatnog foruma administracije - a sve radi retaja i maloumnih likova koji se žele dokazivati putem foruma.

Ono što želim reći da je uloga admina/moda velika i bitna ali koliko će biti stresna upravo ovisi o "pameti" i kulturi forumaša. Od kada sam ovdje vidim da imate dosta posla ali mislim da forum ima dosta oke članove. Ne mislim tu na spamere. Njih uvijek ima i bit će. Sreća da vas modova/admina ima dosta pa vrlo uspješno obavljate posao.

Koliko je stresan i naporan... u to ne ulazim.
    hahahahahaha šta ti držiš gaia forum?
    ☆All truth is simple... is that not doubly a lie?☆

prof. Foruma Avatar od korisnika MalikTintilinić
    Datum registracije
    27-11-07
    Starost
    26
    Poruka
    1,300
    Liked
    1 times

Gaia? Misliš gay?

Naravno da ne.
    Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata

dr.sc. Foruma
    Datum registracije
    07-12-07
    Starost
    4
    Poruka
    3,396
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
    Ja sam bio na jednom forumu gdje je valjda 95% moderatora polupismena žgadija koja zapravo ne razlikuje spam post od normalnog posta, utrpava one retardirane skraćenice gdje god stigne, hrpetine engleskih riječi (to me posebno nervira) i ono šta je najgore - sami moderiraju teme u kojima raspravljaju.

Nešto nije kako se njima svidi, rasprava ne ide tokom koji njima odgovara (ne da je kontra pravila foruma ili tako nešto), ne sviđaju im se zaključci - odmah se prijeti zaključavanjem i banovima. Smiješno i nakaradno.

A i administratori su ubrzo postali isti takvi. Tužno, jadno i bijedno.
    tako je i meni bilo na jednom forumu
    odmah sam otišao

xD Avatar od korisnika icegirl
    Datum registracije
    26-06-06
    Starost
    17
    Poruka
    6,735
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
    Ono što želim reći da je uloga admina/moda velika i bitna ali koliko će biti stresna upravo ovisi o "pameti" i kulturi forumaša. Od kada sam ovdje vidim da imate dosta posla ali mislim da forum ima dosta oke članove. Ne mislim tu na spamere. Njih uvijek ima i bit će. Sreća da vas modova/admina ima dosta pa vrlo uspješno obavljate posao.

Koliko je stresan i naporan... u to ne ulazim.
    Ovisi kako koji forum, ovisi koliko ima forumaša i koliko je aktivan forum. Ovdje uvijek ima posla jer je forum velik i ima toliko aktivnih da stalno ima novih tema i poruka koje treba pregledati.

Na nekim forumima gdje ima registrirano 50 članova a aktivno je njih 5, nema šta raditi ni administrator, a kamoli moderatori. Ljetos sam iz dosade i zabave napravila svoj forum. za podizanje foruma i totalnog uređivanja i namještanja trebala su mi 2 dana u komadu bez spavanja. Skupila sam dovoljno članova ali da su svi bili aktivni bilo bi posla. a ovako sam znala sjediti u 6-7 ujutro i svađat se sama sa sobom. radi nekih prijatelja, stavila sam ih 2 kao moderatore i na kraju skinula sve jer mi je bilo glupo.
    (¯`v´&#175
    `*.¸ .*´
    ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
    (¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Citat Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
    Koje su i kakve su to kretenske odluke ?
    Pa npr. raspravlja se o nekoj stvari odnosno problemu. Onda se ne složiš sa moderatorom koji je istovremeno i diskutant - odmah prijetnje banovima, zaključavanjem topica i slično, a taman se zagrebe po problemu.

Onda neka je zajebancija, ali opća. Svi zajebavaju sve, onako na finjaka. Ali ako netko nešto napiše moderatoru, koji je opet i diskutant - opet prijetnje ili čak automatski banovi i warninzi. Da kritiziranje rada moderatora, da ovo, da ono.

Ma marš pacjentu opterečeni, odi u "Lovac", uzmi si lovačku sačmaricu, patrone za tamanit veprove i primjeni Hemingwaya. Nema se tu kaj drugo reći...

Lajkaj nas na Facebooku