| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Biti moderator u Društvo forumu; Ne, ovdje mi je zapravo baš ok... I nema razloga za negodovanje protiv kretenskih odluka moderatora. Dapače, razina komunikacije je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Biti moderator Ovo je super tekst, a ovo za Vidolinha mogu samo reć da takih na ovom forumu nema, uvijek doslijedni i predan svom poslu!! I jako su komunikativni!! ![]()
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Biti moderator ma' mi svi volimo moderatore... jel tako?
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Purger | Re: Biti moderator Koje su i kakve su to kretenske odluke ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Van stvarnosti...
Poruka: 99
![]() | Re: Biti moderator Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ ☆All truth is simple... is that not doubly a lie?☆ | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,351
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Biti moderator Citat:
odmah sam otišao | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Biti moderator Citat:
Na nekim forumima gdje ima registrirano 50 članova a aktivno je njih 5, nema šta raditi ni administrator, a kamoli moderatori. Ljetos sam iz dosade i zabave napravila svoj forum. za podizanje foruma i totalnog uređivanja i namještanja trebala su mi 2 dana u komadu bez spavanja. Skupila sam dovoljno članova ali da su svi bili aktivni bilo bi posla. a ovako sam znala sjediti u 6-7 ujutro i svađat se sama sa sobom. radi nekih prijatelja, stavila sam ih 2 kao moderatore i na kraju skinula sve jer mi je bilo glupo.
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Biti moderator Pa npr. raspravlja se o nekoj stvari odnosno problemu. Onda se ne složiš sa moderatorom koji je istovremeno i diskutant - odmah prijetnje banovima, zaključavanjem topica i slično, a taman se zagrebe po problemu. Onda neka je zajebancija, ali opća. Svi zajebavaju sve, onako na finjaka. Ali ako netko nešto napiše moderatoru, koji je opet i diskutant - opet prijetnje ili čak automatski banovi i warninzi. Da kritiziranje rada moderatora, da ovo, da ono. Ma marš pacjentu opterečeni, odi u "Lovac", uzmi si lovačku sačmaricu, patrone za tamanit veprove i primjeni Hemingwaya. Nema se tu kaj drugo reći... ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:17.