Ovo je super tekst, a ovo za Vidolinha mogu samo reć da takih na ovom forumu nema, uvijek doslijedni i predan svom poslu!!
I jako su komunikativni!!![]()
Raspravljate o temi Biti moderator u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; Ne, ovdje mi je zapravo baš ok... I nema razloga za negodovanje protiv kretenskih odluka moderatora. Dapače, razina komunikacije je ...
Ovo je super tekst, a ovo za Vidolinha mogu samo reć da takih na ovom forumu nema, uvijek doslijedni i predan svom poslu!!
I jako su komunikativni!!![]()
Amicus certus in re incerta cernitur
Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji
ma' mi svi volimo moderatore... jel tako?
All in all you're just another brick in the wall......
super je dok si "super" zajebano kad si zabrijesh da si bog
Gaia? Misliš gay?
Naravno da ne.
Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata
Ovisi kako koji forum, ovisi koliko ima forumaša i koliko je aktivan forum. Ovdje uvijek ima posla jer je forum velik i ima toliko aktivnih da stalno ima novih tema i poruka koje treba pregledati.
Na nekim forumima gdje ima registrirano 50 članova a aktivno je njih 5, nema šta raditi ni administrator, a kamoli moderatori. Ljetos sam iz dosade i zabave napravila svoj forum. za podizanje foruma i totalnog uređivanja i namještanja trebala su mi 2 dana u komadu bez spavanja. Skupila sam dovoljno članova ali da su svi bili aktivni bilo bi posla. a ovako sam znala sjediti u 6-7 ujutro i svađat se sama sa sobom. radi nekih prijatelja, stavila sam ih 2 kao moderatore i na kraju skinula sve jer mi je bilo glupo.
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
Pa npr. raspravlja se o nekoj stvari odnosno problemu. Onda se ne složiš sa moderatorom koji je istovremeno i diskutant - odmah prijetnje banovima, zaključavanjem topica i slično, a taman se zagrebe po problemu.
Onda neka je zajebancija, ali opća. Svi zajebavaju sve, onako na finjaka. Ali ako netko nešto napiše moderatoru, koji je opet i diskutant - opet prijetnje ili čak automatski banovi i warninzi. Da kritiziranje rada moderatora, da ovo, da ono.
Ma marš pacjentu opterečeni, odi u "Lovac", uzmi si lovačku sačmaricu, patrone za tamanit veprove i primjeni Hemingwaya. Nema se tu kaj drugo reći...![]()