Stranica 3 od 7 PrvoPrvo 1234567 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 64

Biti moderator

Raspravljate o temi Biti moderator u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; ti si fulal forum stari moj.. ja nisam dobil banna ne pamtim od kad..a koja sranja delam..ono.. kao drugo ne ...

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

Re: Biti moderator

ti si fulal forum stari moj.. ja nisam dobil banna ne pamtim od kad..a koja sranja delam..ono..
    kao drugo ne prijeti se..smao se upozori..
    kao treche.. ja sam jednom desetinom moderator..tj samo moderiram jedna dio foruma..uvijek je i svugdje zajebancija..moja nije fina.. i mozhe se moderatoru svasht napisati..
    ti si nekaj opasno sfrustriran..podsjechash me na duleta pacova (bez uvrede)
    mah nisu svi ljudi siti tako nisu niti moderatori niti useri..a postavi se malo u njihovu kozhu,,

xD Avatar od korisnika icegirl
    Datum registracije
    26-06-06
    Starost
    17
    Poruka
    6,735
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
    Pa npr. raspravlja se o nekoj stvari odnosno problemu. Onda se ne složiš sa moderatorom koji je istovremeno i diskutant - odmah prijetnje banovima, zaključavanjem topica i slično, a taman se zagrebe po problemu.

Onda neka je zajebancija, ali opća. Svi zajebavaju sve, onako na finjaka. Ali ako netko nešto napiše moderatoru, koji je opet i diskutant - opet prijetnje ili čak automatski banovi i warninzi. Da kritiziranje rada moderatora, da ovo, da ono.

Ma marš pacjentu opterečeni, odi u "Lovac", uzmi si lovačku sačmaricu, patrone za tamanit veprove i primjeni Hemingwaya. Nema se tu kaj drugo reći...
    mod power
    (¯`v´&#175
    `*.¸ .*´
    ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
    (¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,753
    Liked
    88 times

Citat Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
    Pa npr. raspravlja se o nekoj stvari odnosno problemu. Onda se ne složiš sa moderatorom koji je istovremeno i diskutant - odmah prijetnje banovima, zaključavanjem topica i slično, a taman se zagrebe po problemu.

Onda neka je zajebancija, ali opća. Svi zajebavaju sve, onako na finjaka. Ali ako netko nešto napiše moderatoru, koji je opet i diskutant - opet prijetnje ili čak automatski banovi i warninzi. Da kritiziranje rada moderatora, da ovo, da ono.

Ma marš pacjentu opterečeni, odi u "Lovac", uzmi si lovačku sačmaricu, patrone za tamanit veprove i primjeni Hemingwaya. Nema se tu kaj drugo reći...
    Ne znam o o kojem forumu pričaš niti me to zanima al znam da nije riječ o Croportalu jer se to ovdje nikad nije dogodilo....

Akademik Foruma Avatar od korisnika saban sajnovic
    Datum registracije
    14-12-07
    Starost
    51
    Poruka
    5,862
    Liked
    1 times

da, da, kao moderator imaš veliku odgovornost. U određeno vreme biti na određenom mestu. Najgore mi se čini to što moraš da pročitaš svaku poruku. Naravno ne čitaš ju zato što ju želiš pročitati već da vidiš ima li unutra nešto. Pa dođeš do teksta ol pol stranice, ijuuuu. Ja u životu nisam procitao koliko sam procitao u zadnje pola godine, a kamoli još citati i sto te ne zanima. Naslusa se covek politike na radiju pa jos da slusa politicare po forumu prestrasno. Najlepse su teme sa slicicama devojcica i razgovori sa drugim spolom uz kafu. Ostale teme posecujem samo ako zapnem u zivotu recimo: koji auto kupiti za 200.000kn () ili racunalo mi nece, il oce il obadvoje.

Banned Avatar od korisnika visio
    Datum registracije
    21-07-06
    Starost
    32
    Poruka
    1,463
    Liked
    0 times

Pa jel itko čita izjave moderatora, ili ste sami sebi dovoljni??

Ide mi na qurac kad se zaključavaju teme (objava slika na forumu) a manje od 10 posto je spama...

Dal postoji "pravilnik" kad se ukida ili zaključava ili ban-ira ili nešto...

Čim nešto kažeš, a nije sukladno "mišljenju moderatora" odmah BAN, ili "još jednom i ban na 10dana"... gospodo riječe je o "mišljenju"

Mislim da vi Wannabe admini, iliti "moderatori" malo prcate narod jer to možete...

ali i to je i ok... netko vam je da pravo, pa može vam biti...

Svi se branite s mod power -om, i za to ima ljeka:

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Ima lijeka i za takve kao ti a mislim da ćeš uskoro i oprobat taj lijek

Datum registracije
    21-07-06
    Starost
    32
    Poruka
    1,463
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
    Upravo o tome govorim

zakon forum...

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika xarfaxus
    Datum registracije
    01-09-07
    Poruka
    7,332
    Liked
    6 times

Citat Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
    Cuo sam da je loseg okusa
    Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!

Datum registracije
    21-07-06
    Starost
    32
    Poruka
    1,463
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: xarfaxus Pogledaj Poruke
    Cuo sam da je loseg okusa
    da smješno, za poluditi...

ne...

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,143
    Liked
    493 times

Dal postoji "pravilnik" kad se ukida ili zaključava ili ban-ira ili nešto...
    Postoji...pročitaj pravila foruma pa će ti neke stvari biti jasnije.
    Moderator ima pravo zaključati bilo koju temu ako procijeni da je to potrebno...bila jedna poruka spama ili njih 100, sasvim svejedno.

Čim nešto kažeš, a nije sukladno "mišljenju moderatora" odmah BAN, ili "još jednom i ban na 10dana"... gospodo riječe je o "mišljenju"
    Na ovom forumu to nikad tako nije funkcioniralo i svi moderatori su vrlo tolerantni i čak ponekad i previše dopuštaju.

Mislim da vi Wannabe admini, iliti "moderatori" malo prcate narod jer to možete...

ali i to je i ok... netko vam je da pravo, pa može vam biti...

Svi se branite s mod power -om, i za to ima ljeka:

Moderatori na ovom forumu nikad nikog nisu "prcali" niti će to raditi, pogotovo ne bez razloga
    Izgleda da je tebe malo previše pogodilo zatvaranje JEDNE tvoje teme

Nažalost, da si bio malo taktičniji i pokušao saznati zašto je tema zatvorena a ne ovdje "jebati" moderatore sve bi se riješilo na neki drugačiji način ali ovako ćeš morati na hlađenje neko vrijeme

I da nebi bilo zabune...ovdje nije stvar o drugačijem mišljenju nego o vrijeđanju moderatora ovog foruma...
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

Lajkaj nas na Facebooku