| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Biti moderator u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: visio Pa jel itko čita izjave moderatora, ili ste sami sebi dovoljni?? Ide mi na qurac kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: Biti moderator Citat:
c![]() ![]() A da i ti nisi fulao forum mozda? ![]()
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| ||
| | |
| | #32 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Biti moderator Dobro neki su zaboravili Eowyn, a neki ju nisu imali ni priliku upoznati jer su došli puno kasnije. Čini mi se da većina previđa odgovornost modova. Možda bi nekima pomoglo da dobiju mod ploču na tjedan, naravno ne zbog ovlasti nego zbog obaveza da čitaju hrpu notornih gluposti. Na nekim forumima mi smetaju prestrogi modovi, ali mnogo ćešće mi smetaju pretolerantni. Bez obzira što vam u pravilima foruma piše da vlasnik ne odgovara za sadržaj tekstova to uopće nije točno. Ovo je javni medij i poliježe zakonu o javnim medijima. Ako ne možete uživati u razmjenjivanju informacija, mišljenja, stavova.... nego vam treba mjesto za liječenje frustracija, pišite blogove i sl. Forumi nisu mjesta za to.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 18-04-08 Lokacija: Čapljina
Poruka: 493
![]() | Re: Biti moderator Citat:
![]() | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Biti moderator ovakvi komentari su mi najjaci ![]() ![]() ak ja zelim bit moderator, kaj moram nabit puno postova, repe il kaj uzorno ponasanje?
__________________ Ja čitam High Times u smokin' nigga stilu Vozim cadillac, ločem sombrero tequilu Na moru je lijepo, al' na popravnom je ekipa ![]() |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Purger | Re: Biti moderator Uplate na tekući račun administratora,supermoderatora i moderatora je potez koji pomaže ![]() Donekle.... To je samo prvi korak do inauguracije na mjesto moderatora ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:55.

c