| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi blogovi i forumi u Društvo forumu; 1. blog, za slabiće koji žele malo pametovat, pfff 2. najbolja psihoterapija je da razgovaraš sa ... |
| Vidi Rezultate Anketa: koliko imate svojih blogova | |||
| ni jedan | | 12 | 70.59% |
| jedan | | 1 | 5.88% |
| do pet | | 1 | 5.88% |
| više od pet | | 3 | 17.65% |
| Glasači: 17. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: blogovi i forumi 1. blog, za slabiće koji žele malo pametovat, pfff 2. najbolja psihoterapija je da razgovaraš sa samim sobom ![]() 3. ja imam blog ali služi mi kao besplatni web prostor za slike ![]() CROPORTAL JE NAŠ!!!
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: blogovi i forumi Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: blogovi i forumi Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: blogovi i forumi Hehehe a zašto ih listaš? @tzuzikus ti znaš što je život očito ali trpati sve u isti koš je nepohvalno,pa nedavno su blogeri nazvani ljudima koji nemaju život Kad razgovaraš sam sa sobom znači da pričaš s nekim pametnim.
__________________ Šoping, skrining, bekstejđ. Kojim to lengviđom govorimo? Glambrlja iz Samobora |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: blogovi i forumi ne trpam ih ja u isti koš ali većina blogova je zapravo mlaćenje ispremlaćenog sve svoje psiho probleme sam rješio sam i zato se sad mogu smatrat stabilnom osobom pa mi ne treba blog !
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: blogovi i forumi ne mislim da si svađalica, forum služi za rasprave ja dođem na forum kad nemam kaj drugo radit, kad nije vrijeme za druženje sa pravim frendovima (ujutro i po noći), meni forum služi kao dodatna zabava i ne treba ti shrink, ti se trebaš bolje upoznati, koliko vidim još si mlada, a i ja sam, ali ja sam se upoznao dobro i znam sve svoje probleme rješit upoznaj sebe da bi si pomogao!
| | |
![]() |
| Tagovi: blogovi, forumi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| sex forumi, mp3 forumi | Kristijan | Forum - Prijedlozi i Kritike | 10 | 20-11-05 12:34 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:22.