| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Board Games u Društvo forumu; Osim onih klasičnih Čovječe Ne Ljuti Se, Mlin, Backgamon i sličnih, najpoznatije su kod nas Monopoly i Rizik, ja sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| wayward | Board Games Osim onih klasičnih Čovječe Ne Ljuti Se, Mlin, Backgamon i sličnih, najpoznatije su kod nas Monopoly i Rizik, ja sam eto nekidan kupio igru imenom Alhambra i moram priznat da sam se ugodno iznenadio kad nisam našao kockice, prvo sam mislio što je ovo, bezveze, ali je igra vrlo interesantna. Da čujemo vaša mašljenja??? UnpluggedGaming (igrice bez struje), nadam se da ne visite samo na igricama na kompu. BoardGameGeek - Gaming Unplugged Since 2000
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #6 (permalink) |
| wayward | Re: Board Games inače ova Alhambra je od Land Of Magic, a kupio sam je u Kauflandu Dao sam dolje link na Boardgamesgeek stranicu gdje imate review za te igre. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #9 (permalink) |
| wayward | Re: Board Games mislim da ima i kod nas, samo je kod nas Settlers of Catan, ti si napisao samo njemačku (original verziju, napravio ju njemac Klaus Teuber) verziju igre.
| | |
![]() |
| Tagovi: board, games |
« Dobro jutro
|
Kreativni Božić »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:13.