Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi borba protiv puta u ovisnost u Društvo forumu; Popušio sam trave i šita i probao 1 bon, i to bi bilo to! Nisam htio ići dalje jer ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-04-08, 11:35   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase
Re: borba protiv puta u ovisnost

Popušio sam trave i šita i probao 1 bon, i to bi bilo to!
Nisam htio ići dalje jer sam uvelike bio svjestan gdje me je to moglo dovesti. Čovjek ako ulazi u nešto novo uvijek mora znati koje su njegove mogućnosti i koje su mu granice. Ja to na žalost nikada ne mogu reći i povući crtu i reći ne idem dalje, tako da sam ostao godinama navučen na svetu tekućinu zvanu alkohol, najviše vezan uz presvetu žutu tekućinu zvanu pivo, vino i medica!!!!
Star 22-04-08, 13:54   #12 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Ma, bilo je svega...
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 16:02   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 667
omahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono nešto

trava i shit
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 13:24   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,254
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

probao svasta, al ako se netko nemoze zabavljat bez da se nadrogira, e jebiga onda
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 18:14   #15 (permalink)
V.I.P. Član

white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

U pravu si, driver, ako se ne mozes opustiti bez toga, ako ti je to uslov nekog raspolozenja ili 'neophodne' ravnodusnosti, samopouzdanje ti je nula bez toga, onda kao sto kazes - jebiga...
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 06:31   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,528
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

Nemam iskustva s tim, ali sam se jučer skoro napiknuo na odbačenu iglu s inzulinskom špricom kod parkirališta porezne uprave u Sopotu(N. Zagreb). Sjtio sam se sve rodbine koju ima taj ili ta tko je odbacio tu špricu. Apeliram na sve narkiće da si tu iglu poslje šuta strpaju u guzicu, naje... će djeca i slučajni prolaznici a sve zbog kretena koji si uništavaju život.
dark_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 09:20   #17 (permalink)
V.I.P. Član

Kao sto se proslog leta ono dete ubolo na iglu u Splitu (Bacvice)...
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 09:23   #18 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
probao svasta, al ako se netko nemoze zabavljat bez da se nadrogira, e jebiga onda
potpisujem (il ak se neko ne može zabavit bez da se narolja (napije) ko pička...
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 09:28   #19 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,494
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

s drogom nikad nisi sam, zlo je uz tebe

proba svasta, al ako trizan nemos uzivat nes ni satran moc izvozat film kako triba... sve u svemu bolje nikad s nicim ne pretjeravat... ni ici u ekstreme, mozda je najbolje nikad nista, al opet ko ce znat...
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 12:52   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,254
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
potpisujem (il ak se neko ne može zabavit bez da se narolja (napije) ko pička...
potpisujem, ali i kad pogledas ima ljudi koji se nemogu zabavljat nikako jer su preozbiljni ili presramezljivi i to je jos veci bed
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: droga, smrt

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111