| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi borba protiv puta u ovisnost u Društvo forumu; je da...znam ja dosta takvih pa mi s njima samo propadne izlazak... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,215
![]() ![]() | Re: borba protiv puta u ovisnost a ja s takvima ne izadjem van uopce dobro kava tokom dana poslje posla i tak, pa ajde al ovak van , ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: borba protiv puta u ovisnost Ja s takvima ni kavu ne pijem, šta će mi takve osobe u životu koje bez stimulansa nisu normalne i ne funkcioniraju na osnovnoj razini, a samim uzimanjem istih više to nisu te osobe. Problem konzumiranja i je poremečaj osobnosti i nedostatak hrabrosti sa suočavanjem sa svakidašnjim životom koji je sve samo ne jednostavan i lagan, pa s toga će i takvih osoba biti sve više i više. Borba s ovisnošću je vrlo kompleksna stvar i smatram da je potreban pristup od osobe do osobe iz samog razloga što je svaki ovisnik ušao u to iz sasvim drugih razloga i sa sasvim drugim ciljem ( u večini slučajeva slučajno,brzopleto i nesvjesno ) dok ima i slučajeva namjernog ulaženja u konzumaciju opijata s ciljem boljek uklapanja u okolinu, bilo radnu ili životnu. Zato je to pitanje ovisnosti i njenog suzbijanja vrlo kompleksna stvar bez mogučnosti jednakog pristupa svim ovisnicima, osim toga da je to tako jednostavno i problem bi se jednostavno riješio. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,133
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: borba protiv puta u ovisnost Slazem se sa ovim iznad! Upravo zbog toga (stvarnog motiva), osoba se pri lecenju cesto pita: a kako se uklopiti u normalan zivot, medju normalne ljude,....a to je bio i razlog, razlog koji i dalje ostaje i stvara motiv...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: borba protiv puta u ovisnost Citat:
![]()
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: droga, smrt |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:30.