| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi BRAVO MAJSTORE! u Društvo forumu; Evo sad sam gledao Kviskotku i još ne mogu vjerovati! Robert Pauletić suvereno pobjeđuje, kao pravi gospodin čestita protivnicima i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evo sad sam gledao Kviskotku i još ne mogu vjerovati! Robert Pauletić suvereno pobjeđuje, kao pravi gospodin čestita protivnicima i zatim mrtav-hladan u dobrotvorne svrhe razdijeli do zadnje lipe milijun kuna koje je upravo osvojio (pola dječjim domovima u HR i pola raznim ustanovama u Dalmaciji). Uf, ja volim lijepo misliti o sebi, ali nisam siguran da bih uspio to napraviti. Što reći nego: SVAKA ČAST, MAJSTORE!!! ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BRAVO MAJSTORE! je....frajer je baš ok...jeben lumen. katkad mi se čini nemoguće kako brzo rješava asocijacije, rebuse i anagrame......fenomen!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: BRAVO MAJSTORE! legenda....e sad bi mu trebalo dat jos milijun mozda njih pokloni korisnicima CPa ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BRAVO MAJSTORE! Frajer je totalni leđend, al mislim da ak je već darivao nije trebao to toliko rascjepati jer sad nekoj ustanovi više manje ne znaći puno neka sića. Zna se kolko dođe jedan medicinski instrument... Al da je čovjek, čovjek je ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,729
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BRAVO MAJSTORE! Nisam gledao cijelu emisiju pa nisam pola toga vidio, vidio sam dovoljno da zaključim da sam glup pa mi je malo neugodno bilo nastaviti.. Svaka čast majstoru, em što je stvarno lumen, a onda još i ovaj potez. Kapa do poda, meni takvo nešto ne bi palo na pamet ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BRAVO MAJSTORE! čovjek velika srca i znanja, što je reko to je i napravio i to jako često i puno od nagrade, mislim da je on nešto od toga proživio pa zato tolko donira svaka čast majstore
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
![]() |
| Tagovi: bravo, majstore |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:31.

mozda njih pokloni korisnicima CPa