| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi brkanje č i ć u Društvo forumu; zašto ljudi brkaju ta dva slova da li zato što: 1. Misle da je to tako fora 2. Se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | brkanje č i ć zašto ljudi brkaju ta dva slova ![]() da li zato što: 1. Misle da je to tako fora 2. Se tako priča kod njih 3. Jednostavno ne znaju di koje slovo trebaju upotrijebiti
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: brkanje č i ć Ja većinom znam kako treba ići...ali nekad i pogriješim. Ljudi to brkaju jer nisu sigurni, ne znaju!
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 96
![]() | Re: brkanje č i ć Na kompu kod kuce pisem sve sa c,s i tako...ali na daktilografiji normalno č,ć,š jer moram inace mi je puno lakse pisati bez kvacica jer sam navikla...( samo na kompu)
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: brkanje č i ć Meni iskreno to tako ide na zivce, te kvacice pa ih vecinom ni ne koristim. Osim kad bez kvacice napisana rijec ima skroz drugo znacenje pa da ne bi bilo pogresno protumaceno.
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: brkanje č i ć Kao recimo ne stoje mi siske ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: brkanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:17.

...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...