| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Budalaštine vozača (u tunelu usred mraka) u Društvo forumu; Zanimljivo je, ali prije svega poučno. Net.hr Citat: "Publiciranjem ovakvih vragolija može se postići više nego ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Budalaštine vozača (u tunelu usred mraka) Zanimljivo je, ali prije svega poučno. Net.hr Citat:
__________________ Morao sam promijeniti potpis. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-06-06
Poruka: 90
![]() | Re: Budalaštine vozača (u tunelu usred mraka) Da se mene pita za okretanje u tunelu nebi samo naplatio kaznu vec bi ga strpao ludnicu jer normalni ljudi nebi to radili, a gledam na 24sata.hr tip sa 200 na sat uletava u tunelu. Pa gdje je budalma kraj? |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 739
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Budalaštine vozača (u tunelu usred mraka) A koji kurac policija radi,koliko ljudi treba poginuti da neko nesto poduzme. Imaju i jebene kamere sa kojima su snimljeni kreteni i nikome nista,kao sa se nista ne dogadja. Ovi sto pisaju u tunelu su najmanji problem,njih treba opalit po dzepu i vozackoj zbog zaustavljanja u tunelu,a ove sto se okrecu,preticu,jure po 150-200km njima kazna po 2000 ojra i uzet vozacku na 5g. Normalno u ovoj banana drzavi ovo sto sam napisao se nikad nece dogoditi.
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Budalaštine vozača (u tunelu usred mraka) ma to je sve lol da se mene pita uveo bi promatrce policajce i onda kad netko napravi tako nesto oduzeo bi mu auto pa nek se jebe kak zna ,ko ono u ledeniku zbog zavoja lik nije vidio da auto stoji i ode jebiga.....jeste culi da je nekog dedeka u tunelu pobro auto iso je provjerit gume izade lik van i ovaj ga pokupio.....jebote treba se pazit.
__________________ I pametni grijese |
| | |
![]() |
| Tagovi: budalastine, tunel, vozaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:28.

I pametni grijese