| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi bundek otvorenje u Društvo forumu; ste bili veceras na "sluzbenom" otvorenju bundeka?? ja sam bio i nemrem vjerovat kolko ekipe je bilo, bila ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | bundek otvorenje ste bili veceras na "sluzbenom" otvorenju bundeka?? ja sam bio i nemrem vjerovat kolko ekipe je bilo, bila je to poprilicna masa, mozda su mogli malo pristojnije cijene stavit za cugu, piva jos ok, ali sokovi 0.5l --> 15 kn
__________________ "Everything that has a beginning has an end" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 28
Poruka: 335
![]() | Re: bundek otvorenje bio sam i bilo je super. Ekipe ko u prici, jedino što me je smetalo je mrak, nekako mi se cini da na jarunu bude više svjetla. o.t. kad sam se vraćo sa bundeka na ljubljanskoj sam vidio onu prometnu (ako ste citali novine) u kojoj je poginuo pješak. Mislim stvarno ova naša policija bi mogla i nositi plahte ili nešto vece za nesretnike, nije ljep prizor. ![]()
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : |
| | |
![]() |
| Tagovi: bundek, otvorenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:18.

: