| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Čega se još neće sjetit :D u Društvo forumu; Malo prije sam primio 2 maila: 1. From: www.elma.ch.vu LJuta sam na tebe. Zasto su mi slike ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Čega se još neće sjetit :D Malo prije sam primio 2 maila: 1. From: www.elma.ch.vu LJuta sam na tebe. Zasto su mi slike na www.elma.ch.vu ? cao - www.elma.ch.vu Staff 2. From: www.paltalk.ch vidila sam slike na www.paltalk.ch stvarno ti nije fer radi toga. caos - www.paltalk.ch Staff Ispod oba dva maila piše: ========================================================= You're receiving this email because you're a registered user of . We hope that this email didn't disturbed you and in some manner contributes to improve our services. Fora je kaj nikad nisam čuo za te siteove, i ovi linkovi imaju redirect, sad znam kak ću promovirat svoju stranicu kad ju napravim ![]()
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
![]() |
| Tagovi: cega, jos, nece, sjetit |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:18.