| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Čemu sve moze posluziti hipnoza?? u Društvo forumu; Hehehe pogledajte kako natjerati zenu da svrsi... Ako ne radi, kliknite na prozor.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Čemu sve moze posluziti hipnoza?? Hehehe pogledajte kako natjerati zenu da svrsi... Ako ne radi, kliknite na prozor.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čemu sve moze posluziti hipnoza?? Aha, malo marketinga mi ne bi skodilo, da sam napisao u naslovu: "Zena svrsva" vec bi ovo pogledalo 25 ljudi, zasad... samo ja... bedaci...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čemu sve moze posluziti hipnoza?? Sad ispada da ja forsiram ljude da gledaju... ne morate, ko vas... ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čemu sve moze posluziti hipnoza?? haha, mislim da je liku do nje bilo veselo!! ja kao učim... zato sam pogledala...
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #10 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čemu sve moze posluziti hipnoza?? mislim da je ovo malo previse, al naslov si triba drugi staviti ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cemu, hipnoza, moze, posluziti, sve |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:34.

Sad ispada da ja forsiram ljude da gledaju... ne morate, ko vas...
preseravanje
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
mislim da je ovo malo previse, al naslov si triba drugi staviti