ajd daj,nije valjda da ne zna nitko![]()
Raspravljate o temi čepići za uši u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; ovak,trebaju mi čepići za uši..protiv buke,ali nisam baš upoznata s tim kakvi postoje,kolika im je cijena..pa ak vi znate nešto ...
ajd daj,nije valjda da ne zna nitko![]()
Ima u ljekarni. Ja sam dobivala one spužvaste jednokratne koje koriste radnici, super su.
Imaš one neke spužvaste i te silikonske, koliko ja znam.
Spužvasti su ti oko 10 kn, a za silikonske ne znam.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
a kolko pomazu protiv buke..? jel ispadaju?
Ovisi o intenzitetu buke. Ja ih koristim da mi priguše glasove dok učim, ali ne pomažu ako ti susjed iznad bušilicom pili po mozgu.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
ahah.
ma meni to treba zato kaj je cimer doveo neku novu curu,sad ona zivi s nama..i jebem im,seksaju se svaku noć a ova vrišti ko luda
ne smeta mi prek vikenda,al ovak usred noći dođe mi da ih izmlatim oboje
nije to ipak tak jako glasno,al smeta..jel bi onda ti obični čepići pomogli?![]()
ak buš kupovala čepiče kupi silikonske jer se oni formiraju po unutarnjoj strani uha a imekaniji su jer bolje ulaze u uho i spavaš ko bubica!!!
a znaš možda di bi ih mogla kupit i kolko koštaju?![]()
u apoteci, nisam kupovala al mislim da nije skupo. koristila sam ih za spavanje, i mogu ti reći, super je!