| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi četnik !? u Društvo forumu; A vidi kako je prošao ovaj iznad tebe, budi sretan što je samo opomena... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: četnik !? A vidi kako je prošao ovaj iznad tebe, budi sretan što je samo opomena ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: četnik !? Ma dobar je on, samo se voli žaliti ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() | Re: četnik !? daidza kad ti dođem drugi put u tvoje selo,naći ću te...hehehehe... pa ćemo popit pivu ![]() e večeras sam tražio češke žandare,i nema ni jednoga...pa jebemu,neznam kako to... ![]() LPK za 3 dana sam u zagrebu,nemoj da i sa tobom popijem pivu,pivu,pivu,10 piva,pivu,pivu,pivu,pa još jednu pivu,pivu,pivu,pa još 2 pive,pa KBC rebro ![]() daidza,osjecam se ko i ti u srijedu hahahahha...nemoj mi zamjerit što...
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:57.