| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Chuck Norris traperice ... u Društvo forumu; http://photos1.blogger.com/x/blogger...50.jpg?force=1... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Chuck Norris traperice ... jbg, ne vidim ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Chuck Norris traperice ... ![]() slika ti je u cacheu, zato ju vidiš, a mi ne- trebao si ju staviti kao link a ne image.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Chuck Norris traperice ... jel tog čovjeka itko ikad vidio bez brade ili da dobro glumi... a pošto su on i Steaven Seagal "najjači" ljudi na planetu čudi me da nitko nije naoravio film gdje su njih dvoje jedan protiv drugog... ali opet takav film nebi nikad završio jer oni nemogu izgubit... film bi se zvao "Ballistic - Walker vs Jack"
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Chuck Norris traperice ... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: chuck, norris, traperice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:01.