| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Cijene piva u svijetu u Društvo forumu; Sadrzaj cijena piva u vise od 130 zemalja svijeta. Provjerite: pintprice.com - price of a beer Anywhere in the world... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-08-06
Poruka: 248
![]() ![]() ![]() ![]() | Cijene piva u svijetu Sadrzaj cijena piva u vise od 130 zemalja svijeta. Provjerite: pintprice.com - price of a beer Anywhere in the world ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Cijene piva u svijetu je al zato i platis za kofein i limun, a oktoberfest da neprican... bezobrazni su u njemackoj,tamo di ja zalazin kosta jedna piva 0.5l 4.20 eura pa se ti misli oces li popit jednu ili dest njih nema do hrvatskih cijena ![]()
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cijene piva u svijetu je al..ja to ochu probat...kuis...beck's piva #1 z svuhetz a tako i u mom zelucu nema je kod nas..samo obichna..ja ochu beck's..vish zaboravil sam i beck's dark i bezalkohola Beck's Pilsener Beck's Gold Light pilsener Beck's Vier Light pilsener Beck's Dark Dark lager Beck's Green Lemon Pilsner mixed with lemon Beck's Chilled Orange Pilsner mixed with orange Beck's Level 7 Pilsner mixed with energy drink Beck's Oktoberfest Oktoberfest Haake Beck Pilsener Beck's Alcohol Free Non-Alcoholic
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cijene piva u svijetu Citat:
![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cijena, cijene piva, pivo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:25.

bezobrazni su u njemackoj,

doc ce sigurno brzo i u HR