Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Cina, Mama i Nespretna u izlasku u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mama Ta pička otvara vinčeka, a ne pivo pa da...zato mi i vuce na tebe...a ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-11-07, 12:22   #31 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,598
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina
Re: Cina, Mama i Nespretna u izlasku

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Ta pička otvara vinčeka, a ne pivo
pa da...zato mi i vuce na tebe...a i zbog jos necega
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 12:30   #32 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
pa da...zato mi i vuce na tebe...a i zbog jos necega
Pssssssssssssst!
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 12:43   #33 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Poruka: 2,755
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

sumnjam da je njima stalo šta ona otvara

e,a da je twist off.....
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 13:00   #34 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 781
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan

Citat:
Pravi autor: nespretna Pogledaj Poruke
e,a da je twist off.....

Iochannes je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 13:02   #35 (permalink)
MrCina

cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

znala sam da ce naci

taj twist off uopce nije zanimljiv, ja volim obican cep kojeg derem sa zubima
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 13:08   #36 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Poruka: 2,755
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

Iochannes-mislim stvarno
nitko se ne bi ponudio pomoć nego samo gledaju kako se jadne cure muče...

cina-odvalit upaljačem ili o klupicu
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 13:09   #37 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 7,336
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
taj twist off uopce nije zanimljiv, ja volim obican cep kojeg derem sa zubima
Tako znači

Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 13:10   #38 (permalink)
MrCina

ja to brze
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 13:11   #39 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 781
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan

Citat:

taj twist off uopce nije zanimljiv
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 13:16   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 1,970
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

cura sa zubima otvara newcastle brown ale pivu! jako jako dobra piva!! u mojih top 10!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114