| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Čisti asembler u Društvo forumu; Ovo imam na hardu vec jedno 2 godine i tek sam se sad sjetio da to imam. sad cu da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Photoshop freak | Čisti asembler Ovo imam na hardu vec jedno 2 godine i tek sam se sad sjetio da to imam. sad cu da podjelim sa vama Pure art. p.s. obrisati .txt, pojacati zvucnike, zatamniti prostoriju, zavaliti se i uzivati Doživjet ce te 63,5 kb totalne avanture Jebote ovaj mali thumb ima 11 kb a ovo sve samo 64! RESPECT
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | yea, prestrasno... tako malo zauzima, a animacija do jaja... jedino sam imo mali problem kad sam htio zagasit, nije mi se dalo do kraja gledat jer sam to vec vidio... moro sam restart komp ...inace imperijal, bas kao sto ti je flip reko, ukljuceno ti je "hide extensions for known types", makni to...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gamer Guru | Pa kada ides gasiti samo stisnes esc(ape), meni je tako bez problema izasao... Inace animacija je ful gust. Mala, a tako jaka. To mi je taman za zagrijavanje graficke prije neke igrice :
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Godina: 23
Poruka: 184
![]() ![]() | Re: Čisti asembler na koju foru to radi?
__________________ shit happens... every day! |
| | |
![]() |
| Tagovi: asembler, cisti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:09.

---ex moderator---
...
: