| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Coca-Cola vs. Cockta u Društvo forumu; Jednostavno,koje vam je od ova dva pica bolje!... |
| Vidi Rezultate Anketa: Sto vise volite piti? | |||
| Coca-Colu | | 39 | 47.56% |
| Cocktu | | 43 | 52.44% |
| Glasači: 82. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Coca-Cola vs. Cockta Cockta ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: Coca-Cola vs. Cockta Haha, super anketa ![]() Cockta...piće moje mladosti ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,804
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Coca-Cola vs. Cockta kakva kokta..tak mi je odvratna..neznam zake to svi obozavaju meni je fuj...7up rulz..
__________________ I denes mi veli mati: Glej koliki bik si! Ke si h životu dozdej napravil? Da nije nas bile, za grabu bi spal I suhe granje bi žrl. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Coca-Cola vs. Cockta Ja ne volim niti jedno niti drugo,meni je najbolja žuja ili karlovačko! Šalim se cocta mi je dobra,al cola mi je bolja cocta mi je nekak preslatkasta,čudan okus al mi nije loša mislim mogu popit,al kad mogu birat onda ipak colu!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: anketa, coca cola, cockta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:21.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!