| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Čovjek magnet u Društvo forumu; Jedan Rumunj igrom slučaja otkrio je svoje neobične sposobnosti – stvari se doslovno lijepe na njega. Dovoljno je samo da ih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| praskaton | Čovjek magnet ![]() Jedan Rumunj igrom slučaja otkrio je svoje neobične sposobnosti – stvari se doslovno lijepe na njega. Dovoljno je samo da ih pogleda i one su već tu, pričvršćene za njegova prsa. No o svom talentu rijetko priča. Jedan je Rumunj zbog svojih čudnih sposobnosti postao poznat kao ljudski magnet. Bolnički radnik Aurel Raileanu u stanju je za svoja prsa ''zalijepiti'' čak i televizor. Aurel, koji živi u blizini Bukurešta, na svom nevjerojatnom daru gradi karijeru. Svoje iscjeliteljske vještine koristi kako bi pomogao ljudima da se oporave od nesreće. Ovaj 40-godišnjak, koji živi s majkom, ne zna čak ni kako to radi. Samo se fokusira na nešto i ispušta osjećaj magnetske privlačnosti koja i najteže objekte lijepi za njega. ''Ne želim da ljudi u mom selu saznaju za ovo jer bi me mogli proglasiti nakazom.'' ''Možda još od djetinjstva imam ove moći, ali sam tek prije šest godina shvatio da će stvari ostati prilijepljene uz mene, da ih ne moram ničim pričvrstiti.'' ''Shvatio sam to kada sam nosio uistinu tešku ogrlicu i kopča je pukla. Ogrlica se otkvačila, no i dalje je stajala na mom vratu.'' ''Postao sam znatiželjan i pokušao sam iste stvari s drugim predmetima – žlicama, knjigama, upaljačima, čak i s televizorom, i svi ti predmeti bi ostali pričvršćeni za mene'', priča Aurel. net.hr |
| | |
![]() |
| Tagovi: covjek, magnet |
« Kakva ste osoba inače?(sramežljiva,zabavna,druželjubiva itd)
|
Stajanje na prstima - nevjerovatno »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:35.