| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Crna kronika u Hrvatskoj u Društvo forumu; Evo neznam jel ima ova tema,nisam je mogao naći,ali volio bih da raspravljamo o tome šta se deš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,091
![]() | Crna kronika u Hrvatskoj Evo neznam jel ima ova tema,nisam je mogao naći,ali volio bih da raspravljamo o tome šta se dešava u Hrvatskoj.Nestanak one djevojke u Sinju me potaknuo da napravim ovu temu,ja mislim da je to strašno što se desilo toj curi i nadam se da je dobro,da onaj leš što su našli nije ona. ![]() Kakvo je vaše mišljenje o tome? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Crna kronika u Hrvatskoj eh, o konkretnom slučaju mislim.. žalosno, tragično... nadaj se da nije ona,, al tko je onda? a inache.. naša crna kronika postaje sve bolesnija i bolesnija... i sve če gore bit! čovjek je čovjeku vuk a jel se sječate prije cca 10godina.. pa bilo je možda par oružanih pljački godišnje! jel može ko gdje iskopat statistike kakve?
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crna kronika u Hrvatskoj evo statistike razbojništava: pdf-dokument: http://policija.hr/mup.hr/UserDocsIm...zbojnistva.pdf 1.jpg 2.JPG i usporedba 2006. s 2007. godinom: http://policija.hr/mup.hr/UserDocsIm...gpok11mjhr.pdf
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Crna kronika u Hrvatskoj Ma uvijek je toga bilo samo što je sad velika konkurencija medija pa se objavljuje sve i svašta. Vjerujem da je vani i gore, barem u nekim zemljama A da to sve raste i ne ide na bolje nažalost istina je ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,101
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crna kronika u Hrvatskoj evo cura je indentificirana... i da to je kristina šušnjara...ubijena sa udarcima tupog predmeta...vjerovatno je i silovana ali to će potvrditi nakon detaljne obdukcije valjda
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crna kronika u Hrvatskoj Ne možemo napredovati kada je kazneni zakon takav kakav je....... Ubojice, silovatelji i pljačkaši premalo dobivaju za teške zločine...... Dok je tako, statistika će biti neumoljiva......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Crna kronika u Hrvatskoj Net.hr Citat:
__________________ Morao sam promijeniti potpis. | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Crna kronika u Hrvatskoj Čini se da je ovaj slučaj pred riješenjem. Samo zašto, zašto se događaju ove strahote? Net.hr Citat:
__________________ Morao sam promijeniti potpis. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crna kronika u Hrvatskoj Jednostavno mi nije jasno kako to netko moze napravit,sta se dogodi u glavi jednog takvog... nemam pojma kako bi takvu "osobu "uopce nazvala. Jadni njeni roditelji, ne mogu ni zamislit kroz sta sad prolaze. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
![]() |
| Tagovi: crna, kronika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:12.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.