| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Croportal City u Društvo forumu; odradio svoje danas....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal City .............e i ja............. ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #144 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 25
Poruka: 3,037
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | i ja ja svaki dan odradim ![]() evo nas na 59.mjestu malo po malo i biti ćemo zadnji ![]() zašto mislim da ja ovdje pričam sam sa sobom ![]() 59.smo zato što si poludio. što ne vidiš da ovo više nitko ne želi klikati ![]() 61. (ne da mi se više ništa posebno pisati)tooooooooo.čak 63 ![]() Zadnji Uredio fat_boy_slim : 08-03-08 u 11:03. |
| | |
| | #148 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 25
Poruka: 3,037
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oni uvijek naperduju kao mi.koliko mi idemo unazad toliko i oni ![]() mislim da bi nam trebali dići spomenik ![]() 70. smo ![]() We have encountered an error. If the site is not available, please come back in a few minutes. If the error persists, please contact us. Technical description mysql.c(438) : Failed to connect to mysql server : Unknown MySQL server host 'patate10.mtserver' (2) toliko smo loši da ne mogu prikazati stranicu ![]() ![]() ![]() 75. smo ![]() OT:molim moderatore da spoje ovaj post sa monolozima iznad ![]() Zadnji Uredio fat_boy_slim : 08-03-08 u 11:03. |
| | |
![]() |
| Tagovi: city, croportal |
« superman
|
Novi ljetni HIT »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:14.

što ne vidiš da ovo više nitko ne želi klikati