| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Croportal City u Društvo forumu; ne gradiš ništa... samo dođeš... pa se pojavljuju novi linkovi, pa moraš njih klikat jednom dnevno da se grad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| charolastra | Re: Croportal City ma samo klikaj na link svaki put kad dođeš na net ![]() sad nas ima 81
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Purger | Re: Croportal City I ja sam doselio u croportal city ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #66 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal City morat ćemo se naraditi jer prvi i drugi imaju oko 2.000 stanovnika.. edit: ne zaboravite ponavljati radnju s disconnectom (resetira se IP) ![]()
__________________ Zadnji Uredio ševa : 07-12-07 u 20:55. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal City Pinng Pong Fung : Put od 1000 milja započilje jednim korakom ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: city, croportal |
« superman
|
Novi ljetni HIT »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:26.