| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Croportal Vidi Web TOP 100 u Društvo forumu; http://www.vidi.hr/top100/kategorije/zabava.html nismo baš loši...he he... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Stručni ocjenjivački sud Danijel Despot, voditelj emisije "Shpitza", HRT (predsjednik žirija) Nikolina Pišek, voditeljica emisije "Shpitza", HRT Branko Drakulić, urednik emisije "Shpitza" -- Kristijan...mozda nam je procitala imena ![]() ajbok iem setat kozicu ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Stručni ocjenjivački sud Danijel Despot, voditelj emisije "Shpitza", HRT (predsjednik žirija) Nikolina Pišek, voditeljica emisije "Shpitza", HRT Branko Drakulić, urednik emisije "Shpitza" ha ha ha, daj pozovi Pišekicu na sljedeće okupljanje, da nam kaže po kojim kriterijim je to odabrala, možda dobiješ nešto kao nagradu za kreativnost ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | meni je prejadno to sto je juicy.com.hr pobjedila... mogo sma ja napravit stranicu o acidofilu ... flashcinu neku napravit i sta sad... jadno... gade mi se... samo na izgled idu.... joj ta nikolina...(kako bi reko kristijan) sto bi je karo ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: 100, croportal, top, vidi, web |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:30.