| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Čudo iz Lega u Društvo forumu; Ljubitelji lego-kockica su nezaustavljivi. Nakon što su plasirali niz izuma sastavljenih isključivo od najpopularnijih kockica na svijetu, bacili su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Čudo iz Lega Ljubitelji lego-kockica su nezaustavljivi. Nakon što su plasirali niz izuma sastavljenih isključivo od najpopularnijih kockica na svijetu, bacili su se i na pokretne slike, i to s velikim uspjehom. Pogledajte! Posljednjem filmu Heatha Ledgera, ili preciznije posljednjem nastavku Batmana The Dark Knigh, predviđa se odličan uspjeh kod publike, ponajviše zbog odlične (tako se priča) uloge prerano preminulog glumca, no film je i iz niza drugih razloga privukao pažnju raznoraznih ''frikova''. Tako su zaljubljenici u lego-kockice odlučili njegov trailer adaptirati na svoj način. Lego trailer: Originalni trailer: predobro,kao mali obožavao sam lego kockice ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() *cω****爪丹尺工九****(F)(I) (moja provala na msn) ja bi išo krepat |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:54.