| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi čudo od djeteta ? u Društvo forumu; poslušajte glas... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: čudo od djeteta ? Ej, i ja san se skoro rasplakala! Kako je žiri zinija! Al zamisli ti hrabrosti u maloga, doć na tako jedan megapopularni show i ispred svih reć da ga u školi maltretiraju zbog vrste muzike koju voli! Ma nek mu je sa srećom, neka bude i dalje ovako jak u životu i carllito, javi kad bude ima prvi koncert ![]() Inače, na ovom xfactoru ima brdo krasnih glasova, ali i bisera...
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 774
![]() ![]() ![]() | Re: čudo od djeteta ? Stvarno sam ostala bez texta, pogotovo mi je drago jer su mu podigli samopouzdanje. Ja poznajem djevojčicu od 12 godina, violinistica, sad je primljena na najjaču glazbenu školu u Europi... Profesor kad ju je čuo nije mogao vjerovat, pa sam se sad toga sjetila ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: čudo od djeteta ? Sve ce biti dobro dok ne mutira. Nadam se da nakon toga nece izgubit savrsen glas...
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:04.

Grijesiti je ljudski ...