| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi cure da vas pitam u Društvo forumu; situacija ovakova: sjedite u bitiji s frajerom dolazi konobar a frajer naručuje cugu i to ovako: meni pivu a pički ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | cure da vas pitam situacija ovakova: sjedite u bitiji s frajerom dolazi konobar a frajer naručuje cugu i to ovako: meni pivu a pički daj gusti s srkalicom kako reagirate
__________________ zajebancija osnovni preduvjet dobrog života |
| | |
| | #5 (permalink) |
| P.I.M.P. | Re: cure da vas pitam Kakav si ti to kurac piješ pivu ko neka pičkica, radije uzmi bocu žestokoga pa naiskap, posudim ti ja svoju slamčicu... Ili... Popij tu pivu pa da vidimo da li si hrabar na riječima kao što si na djelima... (Oprostite na vulgarizmima, to je samo za potreba posta )Zadnji Uredio Arylin : 21-07-08 u 01:36. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: cure da vas pitam Citat:
mislim haloooooooo da mi neko da gusti, onak ne fala pedala dechko ![]()
__________________ ...vumrl mi je pajcek moj... ...v štali sam ga zakopal v gnoj... ...jer pajcek se nemre dat na Mirogoj... | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure da vas pitam Citat:
![]()
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:30.

)

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics